Wil jij bij een vooruitstrevend bedrijf werken, heb jij twee rechterhanden, oog voor detail en gaat je hart sneller kloppen van technische uitdagingen? Ben je daarnaast sociaal ingesteld en vind je het leuk om tijdens je werk in contact met de klant te staan? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Hoe ziet jouw werkdag als servicemonteur eruit?

Als monteur bij MediReva Revalidatie ben je verantwoordelijk voor het repareren, onderhouden en keuren van alle medische hulpmiddelen in ons assortiment. Daarnaast adviseer je onze klanten over deze medische hulpmiddelen.
Jouw werkzaamheden voer je uit bij onze klanten op locatie, waaronder verpleeghuizen en ziekenhuizen.
Kortom, samen met het verplegend personeel ben je verantwoordelijk voor het optimaal inzetbaar houden van de medische hulpmiddelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Je beschikt over een MBO-4 diploma in een technische richting;
  • Wanneer je beschikt over kennis van elektrotechniek is dit een pré;
  • Je gaat oplossingsgericht en accuraat te werk;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je beschikt over goede contactuele en sociale eigenschappen;
  • Je hebt een flexibele werkinstelling;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Over MediReva Revalidatie:

MediReva Revalidatie is een specialist op het gebied van techniek en dienstverlening rondom hulpmiddelen die worden ingezet, hierbij kun je denken aan rolstoelen, bedden, maar ook tilliften en andere medische hulpmiddelen die in de zorg gebruikt worden. De hoofdvestiging is gesitueerd in Maastricht met locaties in het midden en zuiden van Nederland. Deze vacature is voor onze vestiging in Wijchen.

Dit bieden wij;

MediReva is een gezond, landelijk opererend bedrijf met familiaire cultuur dat in 1979 is opgericht in Noorbeek met een diep gewortelde overtuiging: wij kunnen mensen met een medische aandoening of verminderde mobiliteit in staat stellen het maximale uit hun dag te halen.
De arbeidsvoorwaarden zijn passend in de lijn met de zwaarte van de functie. Wij bieden een contract voor 40 uur per week, waarbij het salaris ligt tussen € 2100,- en € 3000 bruto per maand. Een goede monteur kan natuurlijk niet zonder een goed uitgeruste werkbus, laptop en telefoon. Hier wordt uiteraard voor gezorgd.
Tenslotte bieden wij uitstekende secundaire voorwaarden aan, waaronder een goede pensioenregeling en bedrijfsfitness.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Verras ons dan met jouw motivatie en CV en mail deze uiterlijk 14 januari 2022 naar Kim Ackermans (Corporate Recruiter) via werken@medireva.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.