Wil jij jouw talenten inzetten in ons inkoopteam en heb jij klanttevredenheid ook zó hoog in het vaandel staan?  Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken!

MediReva is een medisch speciaalzaak, die zorgt voor de levering van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen. Bij MediReva doen we ons werk met de grootst mogelijke aandacht en zorg. Nooit vergeten we dat we te maken hebben met mensen. Persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening is wat ons drijft. Klantenbeleving en klantentevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers dan ook het allerbelangrijkst. Met resultaat: in klanttevredenheidsonderzoeken scoort MediReva gemiddeld meer dan een 9. Een cijfer waar we trots op zijn!

Wij hebben een groot assortiment van verschillende soorten materialen waarin wij onze klanten voorzien. De aanschaf van deze producten – op de juiste plaats en de juiste tijd, voor de juiste prijs en met behulp van elektronische bevoorradingstechnieken – zijn de verantwoordelijkheid van ons inkoopteam. Ons inkoopteam is een jong team met een prettige werksfeer en open communicatie.

Wat ga je doen?
Als senior inkoper heb je een zeer breed aandachtsgebied binnen de inkoop van medische hulpmiddelen. Hierbij is het werken in teamverband en de afstemming en samenwerking met de interne stakeholders cruciaal.
Je koopt medische hulpmiddelen in, verzamelt marktinformatie, en verzorgt het relatiebeheer met onze leveranciers binnen de toegewezen aandachtsgebieden. Je hebt een brede kennis van inkoopprocessen, bedrijfsprocessen en systemen, zodat we deze samen, zowel intern als extern gericht, kunnen verbeteren en optimaliseren.
Ook ga je richting geven aan de ontwikkeling en juiste positionering van ons assortiment rekening houdend met de stakeholders en trends en ontwikkelingen in de markt. Je zorgt dat het inkoopvolume binnen het toegewezen aandachtsgebied zo veel mogelijk wordt afgedekt door overeenkomsten die professioneel tot stand zijn gekomen en worden beheerd. Je begrijpt als geen ander dat een inkooptraject niet ophoudt met het tekenen van de overeenkomst.

Kortom; als senior inkoper ga je samen met je collega operationele inkopers een bijdrage leveren aan de organisatiedoelstellingen en het verder professionaliseren van de inkooporganisatie.

Wat verwachten we van jou?
Wij zoeken een collega die zich herkent in onderstaande kenmerken:

 • Een afgeronde HBO-opleiding, aangevuld met minimaal NEVI 1 (of gelijkwaardig) en NEVI 2 (pré);
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als tactisch Inkoper; bij voorkeur van medische hulpmiddelen, voeding of geneesmiddelen;
 • Ervaring met leveranciers- en contractmanagement;
 • Ervaring met logistieke processen;
 • Natuurlijke overtuigingskracht en onderhandelingsvaardigheden en het vermogen om inkoopvraagstukken te analyseren en proactief op te lossen;
 • Kennis van doelmatig en rechtmatig inkopen, de diverse vormen van inkopen en je hebt actuele kennis van relevante wet- en regelgeving;
 • Analytische vaardigheden.

Daarnaast typeren de volgende persoonlijke kenmerken jou:

 • Je bent een echte inkoopprofessional met passie voor het inkoopvak;
 • Je bent commercieel ingesteld, klantgericht, behulpzaam, scherp op afspraken en procedures en wilt continu verbeteren en gedreven om tot de beste oplossing te komen;
 • Je bent gewend relaties te onderhouden met de interne klanten en met de markt;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je bent een aanpakker en initiatiefnemer.

Wat bieden wij jou?
MediReva biedt je een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. De inrichting van de afdeling is nog steeds volop in ontwikkeling qua systemen, processen en procedures (efficiency en effectiviteit). Jouw visie is belangrijk en jouw aandeel wordt hierin erg gewaardeerd. Tevens krijg je volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Hierbij hoort uiteraard een marktconform salaris dat ligt tussen € 3000,- en € 4750,- bruto per maand. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een aanstelling van minimaal 32 tot maximaal 40 uur per week.

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan jouw motivatie en CV per mail naar Kim Ackermans (HR) via werken@medireva.nl.
Reageren kan tot en met 15 december 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.