We zijn zeer verheugd dat we kunnen aankondigen dat Michael Allewelt op 1 juli 2023 start als de nieuwe Commercial Director van MediReva en Bosman. Hij zal met de organisaties de commerciële tak verder gaan verstevigen. Michael werkt al bijna een jaar voor Asker en is momenteel Managing Director bij DIASHOP in Duitsland en Business Development Director voor Asker’s gebied ‘Central Europe’.

 

Vóór zijn huidige functie bij Asker heeft Michael ruim 13 jaar als Business Manager bij Medtronic gewerkt, wereldwijd marktleider in medische technologie. Ondernemen, teams bouwen en vooruitstrevend werken zit in zijn bloed. Eigenschappen die onmisbaar zijn om voorloper te blijven in een dynamische omgeving. De zorgmarkt verandert immers vlug en als vooraanstaande partij in de medische hulpmiddelenzorg veranderen wij continu mee.

 

Michael: “We gaan verder ontwikkelen in de richting waar de vertrouwde merken MediReva en Bosman het sterkst in zijn. Daarbij staat de gezondheidswinst voor cliënten altijd voorop, naast het reduceren van de totale zorgkosten en een duurzame waardeketen. Afgelopen periode heb ik al kennis mogen maken met de gedrevenheid en het teamwork van onze mensen die hiervoor zorgen, dat is heel fijn om te zien. Ik kijk dan ook enorm uit naar de start in deze mooie rol.”