MediReva Revalidatie is onder andere gespecialiseerd in depotbeheer en reiniging van medische hulpmiddelen. Op aanvraag van de klant worden hulpmiddelen geleverd en retour gehaald door de chauffeurs van onze eigen bezorgdienst. Alle hulpmiddelen die retour komen voor opslag in depot worden zorgvuldig gereinigd in onze professionele wasstraat. 

Hoe ziet jouw werkdag als medewerker reiniging eruit?

Als medewerker reiniging draag jij er samen met je collega’s zorg voor dat alle geretourneerde hulpmiddelen volledig gereinigd worden.
Dit wordt in onze speciaal ingerichte wasstraat gedaan.

Daarna worden deze verplaatst naar ons depot.

Naar wie zijn wij op zoek?

  • De schoonmaaksector is voor jou geen onbekende!
  • Je houdt van aanpakken en werkt tevens ook secuur;
  • Je legt gemakkelijk contacten en bent hierdoor een echte teamplayer;
  • Tenslotte beschik je over een gezonde portie motivatie.

Over MediReva Revalidatie:

MediReva Revalidatie is specialist op het gebied van techniek en dienstverlening rondom hulpmiddelen die worden ingezet. Hierbij kun je denken aan rolstoelen, bedden, maar ook tilliften en andere medische hulpmiddelen die in de zorg gebruikt worden. De hoofdvestiging is gesitueerd in Maastricht met locaties in het midden en zuiden van Nederland. We zoeken momenteel een collega voor zowel Maastricht als in Wijchen.

Dit bieden wij;

MediReva biedt je een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. De arbeidsvoorwaarden zijn passend en in lijn met de zwaarte van de functie. Wij bieden een contract voor 40 uur per week, waarbij het salaris ligt tussen € 2000,- en € 2750 bruto per maand.
Tot slot bieden wij uitstekende secundaire voorwaarden aan, zoals een goede pensioenregeling en bedrijfsfitness.

Geïnteresseerd?

Wil jij het nieuwe jaar beginnen met een mooie, nieuwe uitdaging? Verras ons dan met jouw motivatiebrief en cv en mail deze naar Kim Ackermans (HR) via werken@medireva.nl. Jouw reactie ontvangen we graag uiterlijk 14 januari 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.