2x Silvana support kussen t.w.v. €99,-

Kussen van hoge kwaliteit voor een goede nachtrust. Zorgt voor een normale, zachte ondersteuning.

2x hartslaghorloge t.w.v. €76,95

Nauwkeurige hartritmemeter,  calorieverbruik in kcal en vetverbruik in gram. Met weergave van datum, tijdstip van meting, dag van de week, stopwatch, alarm en is waterdicht.

10x bloeddrukmeter t.w.v. €74,95

Compacte, volledig automatische bovenarm bloeddrukmeter die de bloeddruk en hartslag eenvoudig en snel meet. Kan verbinding maken met een smartphone.

3x voetenbad t.w.v. €66,95

Optimale ontspanning door middel van vibrerende massage, bubbelmassage, verwarmd water, rustgevend infrarood lichtveld en uitneembare rollers.

6x radiografische klok t.w.v. €49,95

Eenvoudige tijdsoriëntatie en temperatuurweergave. Geschreven weekdag, tijd- en datum-vermelding, alarmtijden in te stellen en snoozefunctie.

3x warmtedeken t.w.v. €39,95

Wasbare, elektrische warmtedeken van zeer hoge kwaliteit. De warmtedeken beschikt over drie warmtezones van schouder tot voet. De deken beschikt over drie verschillende warmtestanden.

4x oorthermometer t.w.v. €34,95

Digitale infrarood oorthermometer die in één seconde de temperatuur meet. De gemeten temperatuur wordt weergegeven tot een cijfer achter de komma. Met geheugen van 25 metingen.

5x digitale personenweegschaal t.w.v. €21,95

Digitale personenweegschaal met lage opstaphoogte. Duidelijk af te lezen display. De 4-sensoren technologie is nauwkeurig en betrouwbaar.

20x pillendoos t.w.v. €19,95

De pillendoos heeft vijf vakjes per dag en is geschikt om medicijnen in te delen voor de hele week. Met eenvoudig doorvoersysteem.

20x massageapparaatje t.w.v. €14,95

Zachte vibrerende massage. Ontspannend en ideaal voor rug, nek, armen en benen inclusief LED-verlichting. Klein, dus handig mee te nemen.