In het kort

Ben jij een gedreven Low Code Developer met een passie voor het creëren van innovatieve en gebruiksvriendelijke softwareoplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij MediReva hebben we een stimulerende omgeving gecreëerd waarin we de grenzen van technologische mogelijkheden willen verleggen. Als Low Code Developer ben je cruciaal in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van robuuste softwareapplicaties binnen het Mendix platform, zowel aan de front-end als aan de back-end.

(meer…)

In het kort

Ben jij een BIG geregistreerde verpleegkundige en ben je op zoek naar een dynamische kantoorfunctie in plaats van de directe verpleegkundige zorg? MediReva levert medische hulpmiddelen op het gebied van continentie-, diabetes-, sondevoeding-, stoma- en wondzorg. Heb je hier enige ervaring mee? Dan zoeken we jou! 

 

(meer…)

In het kort

Ben jij een gedreven professional met een passie voor het stroomlijnen en verbeteren van (keten)processen binnen een complexe administratieve omgeving? Wil jij een sleutelrol spelen in het transformeren van bedrijfsprocessen en het implementeren van innovatieve oplossingen binnen een dynamische omgeving? En tevens bijdragen aan het verder ontwikkelen van procesmanagement binnen Bosman-MediReva? Dan ben jij wellicht de persoon die we zoeken!

 

(meer…)