Met groot genoegen kunnen wij mededelen dat MediReva sinds vrijdag 14 januari 2022 officieel onderdeel is van OneMed. De aanvraag voor goedkeuring voor deze overname is afgelopen oktober ingediend bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en goedgekeurd in december. MediReva en Asker Healthcare Group bundelen hun krachten om zich verder te versterken als leverancier van medische hulpmiddelen en aanverwante diensten. De overname is nu afgerond en hiermee definitief.

 

Pieter-Jan Jongeling, Business Area Director: “Deze mijlpaal zien we als een historische stap, het is geweldig nieuws waar we heel blij mee zijn. We heten alle 500 MediReva-medewerkers graag van harte welkom bij onze mooie organisatie. Met elkaar gaan we de volgende stappen zetten naar toekomstgerichte zorgoplossingen voor al onze klanten. Als gevolg van deze overname verstevigen beide partijen hun positie als vertrouwde partner in de zorgbranche.” Na de oprichting 43 jaar geleden is MediReva uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Nederlandse zorgmarkt en breekt voor het bedrijf een nieuwe fase aan van verdere groei en expansie. MediReva levert medische hulpmiddelen, verzorgingsmaterialen en bijbehorende zorg aan particulieren en zorgprofessionals.

 

Geruisloze overgang voor klanten 

Alle activiteiten van de MediReva Groep worden door Asker Healthcare Group overgenomen, waarbij de MediReva-labels blijven bestaan. Klanten zullen daardoor niets van deze overgang merken. De producten blijven van dezelfde kwaliteit en de professionele dienstverlening van beide bedrijven zal verder toenemen door het combineren van elkaars kennis en ervaring. Zo kunnen zorgconsumenten, ziekenhuizen en zorgcentra voortaan ook gebruikmaken van het internationale leveranciersnetwerk van de nieuwe moederorganisatie MediReva.