De beste producten en zorg op maat

Al bijna 40 jaar leveren wij door heel Nederland hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen op het gebied van stoma, continentie en retentie, wond en medische voeding. Bij MediReva doen we ons werk met de grootst mogelijke aandacht en zorg. Nooit vergeten we dat we te maken hebben met mensen.

MediReva biedt toegang tot die hulpmiddelen en zorg die benodigd zijn om optimaal te functioneren en een gevoel van zekerheid, vrijheid en veiligheid te kunnen ervaren. Wij doen er alles aan om mensen actief te informeren en begeleiden om tot een optimaal productgebruik te komen, waarbij zelfredzaamheid en goede kwaliteit van leven het doel is.

Wij hanteren een A-merkenbeleid in ons assortiment en leveren het product dat jouw voorschrijver adviseert of bestelt.

Kundig advies en heldere informatie

MediReva heeft een heel groot team van gespecialiseerde verpleegkundigen. Als je voor het eerst hulpmiddelen of verzorgingsmaterialen gaat gebruiken, kan dit vragen oproepen. Wat voor hulp of begeleiding je ook nodig hebt, MediReva staat voor je klaar. Ons team zet zich voor honderd procent in om voor elke situatie een passende oplossing voor je te vinden. Bovendien zijn we voor noodgevallen met betrekking tot je medische hulpmiddelen 24 uur per dag bereikbaar. Onze gespecialiseerde verpleegkundigen hebben bovendien nauw contact met zowel het ziekenhuis als de thuiszorg. Zo stellen we hen altijd op de hoogte van de door ons geboden zorg. Op deze manier wordt er optimaal samengewerkt aan een hoge kwaliteit van zorg voor jou.

Persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening is wat ons drijft. Klantenbeleving en klantentevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers dan ook het allerbelangrijkst. Met resultaat: in klanttevredenheidsonderzoeken scoort MediReva gemiddeld meer dan een 9. Een cijfer waar we trots op zijn.

Meer dan zorg alleen

Gezond zijn is meer dan niet ziek zijn. MediReva gelooft dat mensen na een ingrijpende gebeurtenis met de juiste begeleiding gestimuleerd kunnen worden om hun eigen veerkracht te vinden en de draad weer op te pakken.

Wij ondersteunen mensen in het realiseren van eigen idealen. Jij staat centraal, niet jouw aandoening. Zo ondersteunen wij diverse activiteiten, teams en mensen die met hun prestatie bijdragen aan het verbeteren van medische zorg of patiëntenzorg. Of die een inspiratie kunnen vormen voor anderen. Een voorbeeld hiervan is het MediReva Handbiketeam. Via het MediReva Magazine bieden wij klanten een podium om hun verhaal te doen en anderen te inspireren.