Wij zijn momenteel telefonisch minder goed bereikbaar. Excuses voor het ongemak, we werken aan een oplossing. Digitaal bestellen? Kijk op medireva.nl/bestellen.

Diabetes

‘Illie Billie is jarig’ kan voor jou zijn!

Vertel / WIN! dit leerzame kinderboek Gepubliceerd op 23 april 2021 Presentatrice Jessica Mendels heeft zelf MODY, een zeldzame vorm van diabetes. Ook haar dochter Ilse kampt met dezelfde aandoening en daarom gaan ze zo suikervrij mogelijk door het leven. Ze heeft er haar missie van gemaakt om anderen te inspireren over gezond en suikervrij eten. Samen met het Diabetes Fonds heeft ze daarom het Kinderboek ‘Illie Billie is jarig’ uitgebracht en jij kan het winnen!
Illie Billie is een bijzonder beestje dat leeft zonder toegevoegde suikers en laat aan kinderen zien dat eten met minder suiker heel lekker kan zijn. Het boek maakt op die manier de toch best wel moeilijke materie toegankelijk en bespreekbaar voor jonge kinderen.
-WIN-
MediReva mag 5 exemplaren van ‘Illie Billie’ is jarig weggeven. Wat je daarvoor moet doen? Dat is heel simpel. Laat ons weten waarom jij en jouw kind(eren) dit boek zouden moeten winnen. Vertel het in tekst, maak een gekke foto of leg het vast op video. Het mag allemaal. Stuur je inzending voor 30 mei naar vertel@medireva.nl.

 

Zelf de allerlekkerste Homemade nachoschotel maken? Jessica legt je hier uit hoe je dat doet. Eet makkelijk!