Vind jij het leuk om te plannen en te ontzorgen? Ben je stressbestendig, houd je van afwisseling en vind je het leuk om met zowel eindgebruikers als zorg professionals te communiceren? Dan ben jij misschien wel de planner die wij zoeken. Op korte termijn zoekt MediReva een:

 

Zorgplanner

Functieomschrijving
Als zorgplanner ben je binnen de afdeling Verpleegkundigen Buitendienst verantwoordelijk voor een zorgvuldige administratie en planning. Dit houdt in dat je in staat bent om onder druk te werken, je van afwisseling houdt en communiceert met zowel eindgebruikers als zorg professionals. Kortom: jij bent voor de afdeling de spin in het web!

Wat maakt jou een geschikte zorgplanner?

  • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent communicatief sterk en beschikt over empathisch vermogen;
  • Je bent in staat om met de eindgebruiker en zorgprofessional tot een oplossing te komen als de planning hierom erom vraagt;
  • Je functioneert goed onder druk; kortom je bent stressbestendig;
  • Je hebt kennis van Navision en hebt bij voorkeur al eerder gewerkt met een planningstool;
  • Kennis van medische terminologie is een pré;
  • Je werkt graag in teamverband maar kunt ook goed zelfstandig werken;
  • Je bent flexibel ingesteld;
  • Je bent beschikbaar voor 24-32 uur per week.

Wie wij zijn
MediReva is een familiebedrijf dat in 1979 is opgericht. Wij zorgen als medisch speciaalzaak voor de levering van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen. Bij MediReva doen we ons werk met de grootst mogelijke aandacht en zorg. Nooit vergeten we dat we te maken hebben met mensen. Persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening is wat ons drijft. Klantenbeleving en klantentevredenheid zijn voor ons dan ook het allerbelangrijkst. En met resultaat: meer dan een 9 in klanttevredenheidsonderzoeken. Een cijfer waar we trots op zijn!

Wat bieden wij jou?
MediReva biedt je een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. Jouw visie is belangrijk en jouw aandeel hierin wordt erg gewaardeerd. Als je bij ons in dienst komt ontvang je een jaarcontract, met een proeftijd van één maand. Daar hoort een aantrekkelijk salaris bij dat ligt tussen de € 2100 en € 3000,- bruto per maand, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Ook bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze functie? Verras ons dan met jouw motivatie en cv en mail deze naar Kim Ackermans (Recruiter) via werken@medireva.nl Ook als je meer wil weten over de inhoud van de functie, kun je dit mailadres gebruiken.

Reageren kan tot donderdag 24 juni 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld