Houd jij van een uitdaging en wil je graag iets betekenen voor mensen? Dan ben jij misschien wel de Verkoopadviseur die wij zoeken. Op korte termijn zoekt MediReva een:

Verkoopadviseur
Standplaats Maastricht
Vanaf 16 tot 24 uur per week

Functieomschrijving
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop en advisering van hulpmiddelen waarbij je inspeelt op de behoefte van de klant. Tevens beheer je de klantorders en realiseert de afwikkeling daarvan. De verkoopadviseur houdt zich primair bezig met het verkoopproces van medische hulpmiddelen, waarbinnen het adviseren, informeren en het onderhouden van contacten met klanten.

Wat breng je mee?
Met jouw klantgerichte en proactieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg. Mensen voorzien van een passend advies staat bij jou hoog in het vaandel. Samen met een team van professionals streef je naar het gewenste resultaat onder het motto van “MediReva is er voor je”. Door jouw professionele en flexibele houding probeer je iedere dag te gaan voor succes. Je bent sociaal en communicatief vaardig.

Wij zoeken een kandidaat die voldoet aan de volgende functie-eisen:

 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent vaardig in administratieve taken;
 • Je bent flexibel in werktijden;
 • Je bent klantgericht;
 • Je hebt ervaring met het volledige Office pakket en bij voorkeur ook van Navision.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Verkoop en advies van hulpmiddelen in de winkel;
 • Beantwoorden van klantvragen;
 • Administratieve afhandeling van klantorders;
 • Voorraadbeheer hulpmiddelen;
 • Beheren en onderhouden verkoopmagazijn en showroom;
 • Bijhouden van bestanden met klantgegevens, opzoeken en verstrekken van klantgegevens.

Wat bieden wij jou?
MediReva is een gezond, landelijk opererend familiebedrijf dat in 1979 is opgericht in Noorbeek met een diep gewortelde overtuiging: wij kunnen mensen met een medische aandoening of verminderde mobiliteit in staat stellen het maximale uit hun dag te halen. Klantbeleving en klanttevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers het allerbelangrijkst. Inmiddels gesitueerd in Maastricht, werken er bij MediReva ruim 350 gedreven professionals.

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend in lijn met de zwaarte van de functie. Wij bieden een marktconform salaris o.b.v. jouw werkervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een aanstelling van 16 tot 24 uur per week.

Over MediReva

MediReva bestaat uit een groep gespecialiseerde bedrijven binnen de zorg. Alle bedrijven concentreren zich rondom het leveren van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen en het daarbij bieden van de benodigde zorg en ondersteuning aan eindgebruikers en zorgprofessionals. Een specialistisch team van verpleegkundigen, een zeer professionele klantenservice en een in hoge mate geautomatiseerde en geoptimaliseerde logistieke keten vormen het hart van onze organisatie.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Verras ons dan met jouw motivatie en CV en mail deze naar werken@medireva.nl Wil je meer weten over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Etienne Lemmens (Hoofd Bedrijfsbureau Revalidatie) via e.lemmens@medireva.nl.  Reageren kan tot en met 24 januari 2020.