Ben jij sociaal, enthousiast en vind je het leuk om tijdens je werk in contact met de klant te staan? Wil jij daarnaast bij een vooruitstrevend bedrijf werken, kun jij snel schakelen en gaat je hart sneller kloppen als je iets voor iemand kunt betekenen?

Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega! Per direct zoekt MediReva een:

Verkoopadviseur Thuiszorgwinkel
Standplaats Helmond
20-28 uur

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop en advisering van hulpmiddelen waarbij je inspeelt op de behoefte van de klant. Tevens beheer je de klantorders en realiseert de afwikkeling daarvan. Als Verkoopadviseur Thuiszorgwinkel werk je gedeeltelijk individueel maar ook nauw samen met je team. Samen zet je je schouders eronder om het gewenste resultaat te behalen. Je valt onder directe aansturing van het Hoofd Verkoop.

Wat breng je mee? 

Met jouw klachtengerichte en proactieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg. Mensen voorzien van een passend advies staat bij jou hoog in het vaandel. Samen met je team streef je naar het gewenste resultaat onder het motto van: “MediReva is er voor je”. Door jouw professionele en flexibiliteit houding probeer je iedere dag te gaan voor succes. Je bent sociaal en communicatief vaardig.

Wij zoeken naar een kandidaat die voldoet aan de volgende functie-eisen:

 • Je beschikt over ervaring in een functie in de zorgsector;
 • Je beschikt over MBO 3 werk en denk niveau;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent vaardig in administratieve taken;
 • Je bent flexibel in werktijden;
 • Je bent klantgericht.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Verkoop en advies van hulpmiddelen in de winkels en webshop;
 • Beantwoorden van klantvragen;
 • Administratieve afhandeling van klantorders;
 • Voorraadbeheer hulpmiddelen;
 • Beheren en onderhouden verkoopmagazijn en showroom;
 • Bijhouden van bestanden met klantgegevens, opzoeken en verstrekken van klantgegevens.

Wat bieden wij jou?

MediReva is een gezond, landelijk opererend familiebedrijf dat in 1979 is opgericht in Noorbeek met een diep gewortelde overtuiging: wij kunnen mensen met een medische aandoening of verminderde mobiliteit in staat stellen het maximale uit hun dag te halen. Klantbeleving en klanttevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers het allerbelangrijkst. Inmiddels gesitueerd in Maastricht, werken er bij MediReva ruim 300 gedreven professionals. Wij bieden een marktconform salaris o.b.v. jouw werkervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een aanstelling van 20 – 28 uur per week.

Over MediReva

MediReva bestaat uit een groep gespecialiseerde bedrijven binnen de zorg. Alle bedrijven concentreren zich rondom het leveren van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen en het daarbij bieden van de benodigde zorg en ondersteuning aan eindgebruikers en zorgprofessionals. Een specialistisch team van verpleegkundigen, een zeer professionele klantenservice en een in hoge mate geautomatiseerde en geoptimaliseerde logistieke keten vormen het hart van onze organisatie.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Verras ons dan met jouw motivatie en CV en mail deze naar hr@medireva.nl.