Heb jij twee rechterhanden, oog voor detail en een hart dat sneller gaat kloppen van technische uitdagingen? Dan ben jij misschien wel de juiste persoon die wij zoeken. MediReva zoekt voor haar vestiging in Aarle-Rixtel per direct een fulltime technisch logistiek medewerker.

Wat ga je doen?

Als je in deze functie aan de slag gaat kun je je technische en logistieke ervaring goed combineren. Tijdens een werkdag ben je bezig met gehele proces rondom onze medische hulpmiddelen. Je gaat ze ophalen bij onze klanten, voert indien nodig kleine reparaties uit en zorgt ervoor dat de hulpmiddelen grondig gereinigd worden. Indien de hulpmiddelen weer helemaal in orde zijn plaats je ze terug in ons depot om ze op een later moment te picken en gereed te maken voor een volgende levering.

Wat verwachten we van jou?

  • Zowel de logistieke als de technische sector zijn jou niet onbekend;
  • Je legt gemakkelijk contacten en bent hierdoor een echte teamplayer;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Tenslotte werk je secuur en accuraat en beschik je over een gezonde portie motivatie.

 

Wat bieden wij jou?

MediReva is een prachtig, gezond bedrijf met familiaire cultuur dat in 1979 is opgericht in Noorbeek. De hoofdvestiging is gesitueerd in Maastricht en het jonge en enthousiaste team van MediReva Revalidatie bestaat inmiddels uit ruim 100 gedreven professionals.
MediReva staat voor een informele werksfeer en persoonlijke ontwikkeling. Voor deze functie wordt een marktconform salaris geboden dat ligt tussen de  € 2000,- en € 2750,- bruto per maand o.b.v. jouw werkervaring. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Verras ons dan met jouw CV en een korte motivatiebrief gericht aan Kim Ackermans (Recruiter) via werken@medireva.nl.

Reageren kan tot donderdag 29 juli 2021.