standplaats Gronsveld
32-40 uur per week

MediReva is een gezond, trots en landelijk opererend familiebedrijf dat in 1979 is opgericht in Noorbeek met een diep gewortelde overtuiging: mensen met een medische aandoening of verminderde mobiliteit in staat stellen het maximale uit hun dag te halen. Klantbeleving en klanttevredenheid zijn voor MediReva en haar medewerkers het allerbelangrijkst. Inmiddels gesitueerd in Maastricht, werken er bij de MediReva Groep ruim 400 gedreven professionals.

De dienstverlening van MediReva staat voor kwaliteit, maatwerk, klantgerichtheid en een professionele aanpak. De missie: “MediReva is er voor je!” staat hoog in het vaandel. Dat is dan ook precies wat het logistieke team (circa 80 medewerkers) in het Distributiecentrum klanten wil laten ervaren.

Het team neemt tijdig en volledig leveren heel serieus. Veelal worden particuliere klantbestellingen de eerstvolgende dag bezorgd. In uitzonderlijke gevallen zelfs binnen een paar uur (24/7 en 365 dagen/jaar). Ook levert MediReva aan zorginstellingen. Naast kwaliteit en service, staat veiligheid hoog in het vaandel. Om de veiligheid van de medewerkers te verhogen, wordt in verband met de COVID-19 pandemie tijdelijk met verschoven werktijden en persoonlijke beschermingsmiddelen gewerkt.

Wat ga je doen
Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing en het optimaal functioneren van een team van ca. 25-30 medewerkers. Het warehouse bestaat uit meerdere zones, 3 teamleiders. zonecoördinatoren en in totaal 85 medewerkers. Je valt onder directe aansturing van de Supply Chain Manager.

Door continu bezig te zijn met het ontwikkelen van medewerkers in jouw team werk je toen naar een  professioneel én resultaatgericht team. Centraal staat het behouden van overzicht, monitoren, signaleren van verbeteringen en bijsturen van het team. Je werkt nauw samen met je twee collega Teamleiders en meerdere zone-coördinatoren om gezamenlijk bij te dragen aan een klantgerichte, foutloze en efficiënte dienstverlening van het warehouse binnen de keten supply chain. Jouw team focust zich op Inbound Logistics & Replenishment.

Je stuurt jouw team op KPI’s zoals bijvoorbeeld first time right, kwaliteit, first in first out, afhandeltijd en added value. Daarbij heb je een coachende houding, gericht op de ontwikkeling van medewerkers. Je geeft uitvoering en begeleiding aan veranderprocessen.

Wat we verwachten
Met je ondernemende en proactieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg. Mensen motiveren en enthousiasmeren staan bij jou hoog in het vaandel.  We zijn dan ook op zoek naar natuurlijk leiderschap en een teambuilder pur sang die sturing geeft aan een sterk groeiend team; je krijgt mensen niet mee omdat ze dat moeten, maar omdat ze dat willen. Je beschikt over relevante werkervaring in een dynamische Supply Chain omgeving.

Samen het gewenste resultaat behalen, dat is voor jou belangrijk. Door je flexibiliteit en stressbestendigheid probeer je iedere dag te gaan voor succes. Je bent een sterke persoonlijkheid, communicatief vaardig, resultaatgericht en onafhankelijk. Je maakt gemakkelijk contact en spreekt mensen, indien nodig, aan op hun houding en gedrag.

Het zwaartepunt van deze functie ligt naast people leadership in het initiëren en implementeren van procesverbeteringen om de efficiency en kwaliteit te verhogen.

Kortom:

 • Je opereert zelfstandig in het aansturen, coachen, motiveren, stimuleren en beoordelen van logistiek medewerkers. Je werkt  in lijn met doelstellingen, processen, procedures, beleid en budget;
 • Je bent een bouwer en initieert, verbetert en implementeert processen, methodes, best practices en/of systemen;
 • Je betrekt medewerkers actief bij verbeterprocessen;
 • Je implementeert en borgt continue verbetermethoden zoals Lean Manufacturing en 5S;
 • Je stuurt op logistieke KPI’s;
 • Je bent een echte people-manager en draagt zorg voor een goede uitvoering van het HR beleid zoals verlof en ziekteverzuim;
 • Je ziet toe op inwerkprogramma’s en het bijscholen van medewerkers;
 • Je stemt proactief team overschrijdende zaken af met collega teamleaders, zone coördinatoren en/of het overige management;
 • Je participeert in en leidt verbeterprojecten;
 • Je draagt actief de cultuurwaarden uit en motiveert deze zichtbaar richting medewerkers, zowel op individuele basis als gezamenlijk.

Wat neem je mee?

 • HBO werk- of denkniveau, een afgeronde HBO opleiding in een Logistieke, Supply Chain Management of (Technisch) Bedrijfskundige richting;
 • Je bent gedreven, pragmatisch en hebt sterk ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent positief en pro-actief met pioniersgeest, stressbestendig en je omarmt veranderingen;
 • Je beschikt over natuurlijk leiderschap, je bent een teambuilder, motivator en coach;
 • Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring in een warehouse, bij voorkeur FMCG en/of medische artikelen;
 • Je hebt kennis van Inbound Logistics en retour handling;
 • Een hoog kwaliteitsbewustzijn;
 • Je bent een procesmatig denker die de gehele keten overziet;
 • Je hebt kennis van continue verbetermethoden zoals Lean en 5S, bij voorkeur ben je Lean Green Belt gecertificeerd;
 • Je hebt géén 9-17 mentaliteit.

We bieden jou
MediReva biedt je een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. Je krijgt volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen binnen een groeiende organisatie.  De organisatie is professioneel en tegelijkertijd informeel met een hoge mate van collegialiteit. Er ligt een uitdagende en boeiende functie waarin je de mogelijkheid krijgt je talenten te benutten. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend in lijn met de zwaarte van de functie. MediReva biedt een marktconform salaris o.b.v. je werkervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een aanstelling van 32 – 40 uur per week.

Wil je reageren
Denk je dat jij bij MediReva het verschil kunt maken? Verras ons met jouw motivatie en cv via de sollicitatiebutton. W&S bureau Delfin Executives begeleidt MediReva bij deze werving. Heb je nog vragen over de vacature en/of de procedure? Neem dan contact op met Elise Lansu, 06-23909009 of e.lansu@delfin.eu. Een geschiktheids- en ontwikkelassessment maakt deel uit van de selectieprocedure. We zien je sollicitatie graag tegemoet!