Ambitieuze Operationeel Inkoper
voor de MediReva Groep
aandachtsgebied wond-, incontinentie- & stomamateriaal
32-40 uur per week
Standplaats Gronsveld

MediReva is een medisch speciaalzaak, die zorgt voor de levering van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen. Bij MediReva doen we ons werk met de grootst mogelijke aandacht en zorg. Nooit vergeten we dat we te maken hebben met mensen. Persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening is wat ons drijft. Klantenbeleving en klantentevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers dan ook het allerbelangrijkst. Met resultaat: in klanttevredenheidsonderzoeken scoort MediReva gemiddeld meer dan een 9. Een cijfer waar we trots op zijn!

Wij hebben een groot assortiment van verschillende soorten materialen waarin wij onze klanten voorzien. De aanschaf van deze producten – op de juiste plaats en de juiste tijd, voor de juiste prijs en met behulp van elektronische bevoorradingstechnieken – zijn de verantwoordelijkheid van ons inkoopteam. Ons inkoopteam is een jong team met een prettige werksfeer en open communicatie.

Wil jij jouw talenten inzetten in ons inkoopteam, heb jij klanttevredenheid ook zó hoog in het vaandel staan en spreekt een sterk groeiende dynamische organisatie je aan?  Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken!

Wat ga je doen?
Als Operationeel Inkoper ben je verantwoordelijk voor het operationele inkoopproces binnen MediReva. In deze zelfstandig rol ben je verantwoordelijk voor het tijdig beschikbaar stellen van medische hulpmiddelen zodat de levering aan onze klanten vloeiend en tijdig verloopt. Je signaleert en schakelt als er knelpunten in de keten dreigen te ontstaan. Je stuurt actief bij en weet stagnatie in de leverketen op een soepele manier te voorkomen. Je wilt inkopen, voorraadniveaus bewaken en aanpassen, analyseert en prognosticeert bestelgegevens, het liefst met een grote diversiteit aan medische producten.

We zijn op zoek naar een gedreven Operationele Inkoper met passie voor het inkoopvak en het borgen en verhogen van de kwaliteit van onze dienstverlening. Je bent verantwoordelijk voor de productbeschikbaarheid en rapporteert wekelijks over backorders, recovery datums en hieraan gerelateerde verbeterinitiatieven.

Als Operationeel Inkoper ben je betrokken aan het begin van de keten en zal je goed moeten kunnen samenwerken met de andere afdelingen om onze klanten het beste resultaat te kunnen bieden. Hierbij is het werken in teamverband en de afstemming en samenwerking met de interne stakeholders en onze leveranciers cruciaal. Als Operationeel Inkoper ga je samen met het Hoofd inkoop en de Tactisch Inkopers een bijdrage leveren aan de organisatiedoelstellingen en het verder professionaliseren van de inkooporganisatie.

Wat is je profiel?
Wij zoeken een collega die zich herkent in onderstaande kenmerken:

  • Je bent ondernemend, een aanplakker en een initiatiefnemer.
  • Je bent accuraat en hebt oog voor details;
  • Je hebt een probleemoplossend vermogen en anticipeert gemakkelijk op onverwachte situaties;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je weet hoe de inkoopwereld werkt;
  • Je hebt een klantgerichte en behulpzame houding;
  • Een stap extra zetten is voor jou geen probleem.

Daarnaast dien je te beschikken over:

  • Minimaal afgeronde MBO-niveau 4 opleiding, aangevuld met NEVI 1 (of gelijkwaardig);
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een operationele inkoopfunctie (bij voorkeur van medische hulpmiddelen, voeding of geneesmiddelen);
  • Kennis en ervaring met logistieke inkoopprocessen en voorraadbeheer.

Wat bieden wij jou?
MediReva biedt je een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. De inrichting van de afdeling is nog steeds volop in ontwikkeling qua systemen, processen en procedures (efficiency en effectiviteit). Jouw visie is belangrijk en jouw aandeel wordt hierin erg gewaardeerd. Tevens krijg je volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Voor de functie van Operationeel Inkoper bieden wij een marktconform salaris op basis van jouw werkervaring. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een aanstelling van minimaal 32 tot maximaal 40 uur per week.

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan jouw motivatie en CV per mail naar Shannon Leunissen (HR) via werken@medireva.nl. Voor inhoudelijke vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Sandra Dolmans, Hoofd Inkoop via 06-14723960. Reageren kan tot en met vrijdag 3 juli 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.