Medewerker Bedrijfsbureau Wlz
voor MediReva Revalidatie


40 uur per week
Standplaats Maastricht

MediReva is een familiebedrijf dat in 1979 is opgericht. Wij zorgen als medisch speciaalzaak voor de levering van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen. Bij MediReva doen we ons werk met de grootst mogelijke aandacht en zorg. Nooit vergeten we dat we te maken hebben met mensen. Persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening is wat ons drijft. Klantenbeleving en klantentevredenheid zijn voor ons dan ook het allerbelangrijkst. En met resultaat: meer dan een 9 in klanttevredenheidsonderzoeken. Een cijfer waar we trots op zijn!

Het Bedrijfsbureau van Revalidatie zorgt met een 20-tal collega’s voor het van A tot Z verwerken van de klantvragen voor medische hulpmiddelen die vallen onder de uitvoering van de Wlz (Wet langdurige zorg) en GRZ (Geriatrische Revalidatiezorg). Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de depotplanning en het hulpmiddelenbeheer. Als team vinden wij een informele sfeer waarin we samenwerken belangrijk, als ook directe onderlinge communicatie.

Wil jij jouw administratieve en/of technische ervaring en jouw kennis over de uitvoering van de Wlz of vergelijkbare regelingen inzetten in ons team, heb jij  klanttevredenheid ook zó hoog in het vaandel staan en spreekt een sterk groeiende dynamische organisatie je aan?  Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als Medewerker Bedrijfsbureau Wlz ben je dagelijks bezig met het verwerken van de binnenkomende orderstroom die veelal per mail binnenkomt. Het gaat om de administratieve afhandeling van aanvragen voor nieuwe rolstoelen en voor aanpassingen, reparaties en mutaties. Ook stel je offertes op. Je hebt contact met indiceerders van zorg en met ergotherapeuten. Intern stem je af met de werkvoorbereiders en de collega’s op het depot.

Je hebt ervaring met het optimaal uitvoeren en verbeteren van administratieve processen. Jij hebt kennis van het toepassen en uitvoeren van wettelijke regelingen voor vergoedingen in de zorg én aantoonbare affiniteit met techniek. Je weet dat jij een bijdrage levert aan het ondersteunen van mensen met een zorgvraag en haalt er energie uit om de administratieve afhandeling die hiervoor nodig is, soepel en efficiënt te laten verlopen.

Wat is je profiel?
Wij zoeken een collega die zich herkent in onderstaande kenmerken:

  • Je bent een administratieve professional met passie voor techniek;
  • Je bent klantgericht, meedenkend, kritisch op het proces;
  • Continu verbeteren is jouw koers en je bent gedreven om tot de beste oplossing te komen;
  • Je bent gewend om met zorgprofessionals af te stemmen en kent de regelgeving in de sector (Wlz);
  • Je bent een kleurrijk persoon en durft mee en anders te denken;
  • Je stapt erop af, vooral als dit jou en je team helpt bij verbetering en innovatie.

Daarnaast dien je te beschikken over:

  • Minimaal een afgeronde Mbo-4-opleiding op administratief of technisch gebied (revalidatie techniek)
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring (bij voorkeur met medische hulpmiddelen);
  • Ervaring in communicatie en afstemming met zorgprofessionals;
  • Kennis van Wlz en protocollen VGZ/CZ revalidatie is een pré, net als kennis van werken met Navision (of vergelijkbaar pakket).

Wat bieden wij jou?
MediReva biedt je een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. De inrichting van de afdeling is nog steeds volop in ontwikkeling qua systemen, processen en procedures (efficiency en effectiviteit). Jouw visie is belangrijk en jouw aandeel wordt hierin erg gewaardeerd. Tevens krijg je volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Voor de functie van Medewerker Bedrijfsbureau bieden wij een marktconform salaris op basis van jouw werkervaring. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een aanstelling van 40 uur per week. Een geschiktheidsassessment kan onderdeel  uitmaken van de procedure.

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan jouw motivatie en cv per mail naar Lidewij van den Hoogen (HR) via werken@medireva.nl. Voor inhoudelijke vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Danny Meerts, teamleider Bedrijfsbureau op 06- 50 51 72 98.

Reageren kan tot en met 12 juli 2020. De eerste gesprekken staan gepland voor vrijdag 17 juli 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.