Houd jij van een uitdaging en ben jij een echte aanpakker? Dan ben jij misschien wel de Magazijnmedewerker Reiniging die wij zoeken. Op korte termijn zoekt MediReva een:

Magazijnmedewerker Reiniging Medische Hulpmiddelen
Standplaats: Nijmegen
(inwerkperiode zal plaatsvinden in Maastricht)
40 uur

Wat ga je doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de medische hulpmiddelen die retour komen van onze klanten en weer uitgeleend worden. Alle hulpmiddelen die retour komen voor opslag in depot worden zorgvuldig handmatig gereinigd en incidenteel in de professionele wasstraat die MediReva onder haar eigen dak heeft. Tevens wordt hier een eerste controle uitgevoerd op de staat van het hulpmiddel. Nadat het hulpmiddel gereinigd en in goede staat bevonden is, wordt het opgeslagen in het magazijn. In deze functie draag jij bij aan dit proces zodat dit volledig en secuur gebeurd. In deze functie ondersteun je ook in het logistieke proces om hulpmiddelen te bezorgen danwel op te halen bij onze klanten.

Je werkplek is compleet ingericht met een eigen in hoogte verstelbaar werkstation en toolkit om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken in deze dynamische functie.

Wij zoeken naar een kandidaat die voldoet aan de volgende functie-eisen:

  • Je hebt ervaring in de schoonmaak en technisch inzicht;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit, kortom een echte doener;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent erg secuur.

 

Hoe ziet de inwerkperiode er uit?
Om jou succesvol in te werken en te begeleiden gedurende jouw inwerkperiode is locatie Maastricht de eerste 2 maanden jouw werklocatie. MediReva zal zorgdragen voor vervoer van en naar Maastricht. De werktijden gedurende het inwerken in Maastricht zijn van 09.30 tot 16.00 uur, zodoende reis je zoveel als mogelijk buiten de verkeersdrukte. Na het succesvol afronden van deze inwerkperiode in Maastricht zul je zelfstandig aan de slag gaan in het magazijn in Nijmegen.

Wat bieden wij jou?
MediReva is een gezond, landelijk opererend familiebedrijf dat in 1979 is opgericht in Noorbeek met een diep gewortelde overtuiging: wij kunnen mensen met een medische aandoening of verminderde mobiliteit in staat stellen het maximale uit hun dag te halen. Klantbeleving en klanttevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers het allerbelangrijkst. Inmiddels gesitueerd in Maastricht, werken er bij MediReva ruim 350 gedreven professionals.

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend in lijn met de zwaarte van de functie. Wij bieden een marktconform salaris o.b.v. jouw werkervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een aanstelling van  40 uur per week.

Over MediReva
MediReva bestaat uit een groep gespecialiseerde bedrijven binnen de zorg. Alle bedrijven concentreren zich rondom het leveren van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen en het daarbij bieden van de benodigde zorg en ondersteuning aan eindgebruikers en zorgprofessionals. Een specialistisch team van verpleegkundigen, een zeer professionele klantenservice en een in hoge mate geautomatiseerde en geoptimaliseerde logistieke keten vormen het hart van onze organisatie.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Verras ons dan met jouw motivatie en CV en mail deze naar werken@medireva.nl Wil je meer weten over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Danique Krebbers (Teamleider Revalidatie) via d.krebbers@medireva.nl.