Houd jij van een uitdaging in een logistieke omgeving en heb je ervaring als magazijnmedewerker? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken. Op korte termijn zoekt MediReva een:

Magazijnmedewerker Medische Hulpmiddelen
Standplaats Gronsveld
(uren vanaf 8 tot maximaal 40 uur per week)

Wat ga je doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het orderpicken van medische hulpmiddelen in het Logistiek Warehouse van MediReva in Gronsveld. Als magazijnmedewerker verzamel je medische hulpmiddelen door middel van het orderpick-proces aan de hand van orderbonnen. Als magazijnmedewerker lever je een bijdrage aan het secuur laten verlopen van het logistieke proces. Je maakt verzendingen klaar en draagt op deze manier bij aan het gereedmaken voor extern transport.

Wat breng je mee?
Met jouw proactieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg. Samen met een team van professionals in het logistieke proces streef je naar het gewenste resultaat onder het motto van “MediReva is er voor je”. Door jouw professionele en flexibele houding probeer je iedere dag te gaan voor succes. Je bent sociaal en communicatief vaardig.

Wij zoeken naar een kandidaat die voldoet aan de volgende functie-eisen:

  • Je hebt ervaring in een logistieke (magazijn) functie;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit, kortom een echte doener;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent erg secuur;
  • Als je in bezit bent van een heftruckcertificaat en VCA is dat extra.

Wat bieden wij jou?
MediReva is een gezond, landelijk opererend familiebedrijf dat in 1979 is opgericht in Noorbeek met een diep gewortelde overtuiging: wij kunnen mensen met een medische aandoening of verminderde mobiliteit in staat stellen het maximale uit hun dag te halen. Klantbeleving en klanttevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers het allerbelangrijkst. Inmiddels gesitueerd in Maastricht, werken er bij MediReva ruim 350 gedreven professionals.

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend in lijn met de zwaarte van de functie. Wij bieden een marktconform salaris o.b.v. jouw werkervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Er zijn mogelijkheden vanaf 8 uur tot maximaal 40 uur per week.

Over MediReva
MediReva bestaat uit een groep gespecialiseerde bedrijven binnen de zorg. Alle bedrijven concentreren zich rondom het leveren van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen en het daarbij bieden van de benodigde zorg en ondersteuning aan eindgebruikers en zorgprofessionals. Een specialistisch team van verpleegkundigen, een zeer professionele klantenservice en een in hoge mate geautomatiseerde en geoptimaliseerde logistieke keten vormen het hart van onze organisatie.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Verras ons dan met jouw motivatie en CV en mail deze naar werken@medireva.nl Wil je meer weten over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Roy Haenen (Teamleider Logistiek) via R.Haenen@medireva.nl