Wil jij jouw talenten inzetten in ons inkoopteam en heb jij klanttevredenheid ook zó hoog in het vaandel staan?  Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken!

MediReva is een medisch speciaalzaak, die zorgt voor de levering van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen. Bij MediReva doen we ons werk met de grootst mogelijke aandacht en zorg. Nooit vergeten we dat we te maken hebben met mensen. Persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening is wat ons drijft. Klantenbeleving en klantentevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers dan ook het allerbelangrijkst. Met resultaat: in klanttevredenheidsonderzoeken scoort MediReva gemiddeld meer dan een 9. Een cijfer waar we trots op zijn!

Wij hebben een groot assortiment van verschillende soorten materialen waarin wij onze klanten voorzien. De aanschaf van deze producten – op de juiste plaats en de juiste tijd, voor de juiste prijs en met behulp van elektronische bevoorradingstechnieken – zijn de verantwoordelijkheid van ons inkoopteam. Ons inkoopteam is een jong team met een prettige werksfeer en open communicatie.

Wat ga je doen?
We zijn op zoek naar een tweetal gedreven inkopers met passie voor het inkoopvak en met als doel het borgen en verhogen van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Afhankelijk van de kennis en ervaring die je meeneemt ga je je bezig houden met alles wat het mooie inkoopvak te bedien heeft.
De werkzaamheden zijn enerzijds aan het begin van de keten, op operationeel niveau door de product beschikbaarheid continu te bewaken en rapportages te maken aangaande backorders, recovery datums en hieraan gerelateerde verbeterinitiatieven.

Anderzijds ga je richting geven aan de ontwikkeling en juiste positionering van ons assortiment, rekening houdend met de stakeholders en trends en ontwikkelingen in de markt. Je zorgt dat het inkoopvolume binnen het toegewezen aandachtsgebied zo veel mogelijk wordt afgedekt door overeenkomsten die professioneel tot stand zijn gekomen en worden beheerd. Je begrijpt als geen ander dat een inkooptraject niet ophoudt met het tekenen van de overeenkomst.

Kortom, samen kijken we naar de juiste rol voor jouw binnen ons groeiende inkoopteam!

 

Wat verwachten we van jou?
Wij zoeken een collega die zich herkent in onderstaande kenmerken:

 • Je bent ondernemend, een aanpakker en een initiatiefnemer.
 • Je bent accuraat en hebt oog voor details;
 • Je hebt een probleemoplossend vermogen en anticipeert gemakkelijk op onverwachte situaties;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je weet hoe de inkoopwereld werkt;
 • Je hebt een klantgerichte en behulpzame houding;
 • Je hebt technisch inzicht en denkt in oplossingen, als je ervaring hebt met revalidatietechniek is dit een pré;
 • Tenslotte is een stap extra zetten voor jou geen probleem.

Daarnaast dien je te beschikken over:

 • Minimaal afgeronde MBO+/HBO opleiding, aangevuld met NEVI 1 (of gelijkwaardig);
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een operationele inkoopfunctie;
 • Je weet alles over doelmatig en rechtmatig inkopen, de diverse vormen van inkopen en je hebt actuele kennis van relevante wet- en regelgeving;
 • Je hebt ervaring met leveranciers- en contractmanagement;
 • Je beschikt over analytische vaardigheden.

Wat bieden wij jou?
MediReva biedt je een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. De inrichting van de afdeling is nog steeds volop in ontwikkeling qua systemen, processen en procedures (efficiency en effectiviteit). Jouw visie is belangrijk en jouw aandeel wordt hierin erg gewaardeerd. Tevens krijg je volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Voor de functie van inkoper bieden wij een marktconform salaris op basis van jouw werkervaring. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een aanstelling van minimaal 32 tot maximaal 40 uur per week.

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan jouw motivatie en CV per mail naar Kim Ackermans (HR) via werken@medireva.nl.
Reageren kan tot en met maandag 2 augustus 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.