Houd jij van een uitdaging om met het juiste servicelevel van toegevoegde waarde te zijn als HR-assistent binnen een dynamische omgeving? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken. Op korte termijn zoekt MediReva een:

HR-assistent
24-28 uur per week

Wat ga je doen?
Als HR-assistent is het jouw passie om administratief en dienstverlenend bezig te zijn en ga je secuur om met vertrouwelijke informatie. Als HR-assistent ondersteun je collega’s binnen de HR-afdeling bij het faciliteren en uitvoeren van de gehele HR-cyclus binnen MediReva. Je werkt intensief samen met vier HR-collega’s.

Als HR-assistent:

 • Ben je aanspreekpunt voor je HR-collega’s, leidinggevenden en medewerkers;
 • Beoordeel je de aangeleverde werkzaamheden, mutaties, opdrachten e.d. op basis van wet- en regelgeving, vastgesteld beleid en procedures en let daarbij op juistheid/ volledigheid/tijdigheid en werkt deze uit in correspondentie en contracten;
 • Beheers en optimaliseer je het administratieve HR-proces;
 • Je informeert en adviseert de leidinggevenden en medewerkers over regelingen;
 • Je signaleert relevante HR-vraagstukken.

Kortom, een uitdagende en veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheden in een dynamische omgeving!

Wat vragen wij?
MediReva is op zoek naar een accurate, gedreven collega met een sterke persoonlijkheid die van aanpakken weet. We vinden het belangrijk dat je je in onderstaand profiel herkent:

 • Je hebt MBO niveau 4 werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring in soortgelijke HR-functie;
 • Je bent beschikbaar tussen de 24-28 uur per week;
 • Je hebt kennis op het gebied van salarisadministratie en arbeidsrecht;
 • Je hebt ervaring met Personeelsinformatiesystemen;
 • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van salarisadministratie en bij voorkeur heb je een afgeronde PDL opleiding (Praktijk Diploma Loonadministratie);
 • Je beheerst het MS Office pakket volledig en bent in staat om andere systemen snel eigen te maken;
 • Je herkent jezelf in de volgende competenties: communicatief vaardig, gestructureerd werker, een organisator, denker en doener, praktisch ingesteld adviserend, overzicht houdend met oog voor details en schakelt snel en proactief;
 • Je bent een positief ingesteld persoon, denkt in mogelijkheden en gaat altijd voor het beste resultaat.

Wat bieden wij jou?
MediReva is een gezond, landelijk opererend familiebedrijf dat in 1979 is opgericht in Noorbeek met een diep gewortelde overtuiging: wij kunnen mensen met een medische aandoening of verminderde mobiliteit in staat stellen het maximale uit hun dag te halen. Klantbeleving en klanttevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers het allerbelangrijkst. Wij bieden een uitdagende functie en werkomgeving waarbinnen je alle gelegenheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris o.b.v. jouw werkervaring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over MediReva
MediReva bestaat uit een groep gespecialiseerde bedrijven binnen de zorg. Alle bedrijven concentreren zich rondom het leveren van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen en het daarbij bieden van de benodigde zorg en ondersteuning aan eindgebruikers en zorgprofessionals.

Geïnteresseerd?
Wil je meer weten over of heb je interesse in deze functie en denk je dat jij binnen MediReva op je plek bent?  Mail jouw motivatie en cv dan vóór 1 april 2020 naar werken@medireva.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie dan kun je contact opnemen met Shannon Leunissen (HR-adviseur) via s.leunissen@medireva.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.