Wil jij werken in een snel groeiende dynamische organisatie? Vind jij het leuk om te werken met cijfers en mensen? Wil jij deel uitmaken van ons team, waarin professionaliteit en gezelligheid samen gaan? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken. Op korte termijn zoekt MediReva een:

Hoofd Financiële Administratie
Standplaats Maastricht
32-40 uur

Functieomschrijving
Als Hoofd Financiële Administratie ben je verantwoordelijk voor de juiste, volledige en tijdige verwerking van de volledige financiële administratie voor de volledige MediReva Groep. Je geeft operationele sturing aan 5 medewerkers op de afdeling en je hebt een coachende en controlerende rol. Je onderneemt proactief acties ter verbetering van de structuur en inrichting van de financiële complexe processen. Je signaleert en beoordeelt potentiële risico’s voor de organisatie en stelt, in overleg met de Controller, de Operationeel Directeur hiervan tijdig op de hoogte.

De dag verloopt voor jou pas perfect als je echt het gevoel hebt de financiële zaken onder controle te hebben en stappen te maken met de afdeling. Samen met jouw collega’s bevorderen en bewaken jullie de afstemming en onderlinge samenwerking binnen de teams en met andere afdelingen binnen de organisatie.

 

Wat breng je mee?
Je hebt een open houding, bent ondernemend en servicegericht ingesteld. Je communiceert gemakkelijk op diverse niveaus en bent bovenal een prettige collega. Je bent een verbinder en weet mensen in beweging te krijgen en spreekt mensen, indien nodig, aan op houding en gedrag. Het ontwikkelen van jouw medewerkers en het continu overdragen van vakinhoudelijke kennis is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Wij zoeken een kandidaat dit voldoet aan de volgende functie-eisen:

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring in een soort gelijke functie;
 • Je hebt een afgeronde financiële opleiding;
 • Je bent in staat om op tactisch/strategisch niveau te acteren en je kennis en ervaring toe te passen in de uitvoering van het beleid;
 • Je hebt leidinggevende ervaring en ruime ervaring in het aansturen van complexe processen en werkzaamheden;
 • Je hebt de ambitie om door te groeien binnen MediReva;
 • Je hebt ervaring in het optimaleren van complexe (financiële) processen;
 • Het is een pré als je kennis hebt van de zorgbranche.

Over MediReva
MediReva is een gezond, landelijk opererend familiebedrijf dat in 1979 is opgericht in Noorbeek met een diep gewortelde overtuiging: wij kunnen mensen met een medische aandoening of verminderde mobiliteit in staat stellen het maximale uit hun dag te halen. Bij MediReva staat de mens centraal. Klantbeleving en klanttevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers ontzettend belangrijk. Inmiddels met het hoofdkantoor gesitueerd in Maastricht, werken er bij de MediReva Groep ruim 350 gedreven professionals.

Wij bieden een uitdagende baan binnen een enthousiast team. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris (€ 4.750 – € 6.000 bruto per maand) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een structurele aanstelling van 32 – 40 uur per week.

Wat bieden wij jou verder?

 • Limburgse gezelligheid gecombineerd met hard werken: mijlpalen vieren met een stuk vlaai of een borrel maar tegelijkertijd presteren in een hard groeiend bedrijf;
 • Jij kán het verschil maken. MediReva is met meer dan 300 werknemers groot genoeg om je ogen uit te kijken en van allerlei ervaren rotten de kneepjes in het vak te leren, maar klein genoeg om het verschil te maken binnen de organisatie;
 • Een organisatie zo plat als een dubbeltje; als je een prangende vraag hebt of een goede idee hebt voor de directie, aarzel niet om hem te stellen of het te delen;
 • Ruime werkplekken voorzien van alle gemakken en faciliteiten om je werk goed uit te kunnen voeren.

Goed om te weten
Een geschiktheid- en ontwikkelassessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Herken jij je in bovenstaand profiel?
En geloof jij dat MediReva aansluit bij jou als persoon en bij jouw ambities? Aarzel niet en stuur je sollicitatie naar hr@medireva.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Kim van Melick (HR Manager) via 0800 0 201 201. Reageren kan tot en met 23 augustus 2019.