Ben jij een bevlogen communicatieadviseur met een duidelijke visie op het communicatievak? Heb jij meerdere jaren ervaring met het opstellen en uitvoeren van interne en externe communicatiestrategieën- en plannen voor verschillende product- en doelgroepen en weet jij daarbij op verrassende wijze de vertaling te maken ‘van plan naar doeltreffende communicatieacties’? Ben jij gedreven om bij te dragen aan het versterken van MediReva als merk? Lees dan verder!

Communicatieadviseur
standplaats Maastricht
32-40 uur per week

Wat ga je doen?
Als Communicatieadviseur ben je binnen de afdeling Sales & Marketing verantwoordelijk voor het adviseren van de organisatie op het gebied van zowel de interne communicatie, als de externe communicatie richting zorgprofessionals en eindgebruikers van onze medische hulpmiddelen en zorg. Op corporate niveau zit arbeidsmarktcommunicatie en het versterken van het employer brand van MediReva in je takenpakket. Jij zet de koers uit en bent diegene die zorgt dat onze doelgroepen bij alles wat ze van ons zien, horen en lezen meteen een duidelijk beeld hebben wat van ons verwacht mag worden. Jij weet als geen ander hoe jij hiervoor content moet creëren en redigeren voor het informeren van diverse doelgroepen (intern en extern) en creëert een consistent beeld, waarbij je ook gebruikmaakt van een omnichannel inzet. Je adviseert de organisatie over het gebruik van de meest geschikte kanalen voor het bereiken van deze doelgroepen.

Jij bent de expert in jouw vakgebied, volgt de ontwikkelingen in de markt en weet de boodschap van MediReva continu te vertalen naar pakkende en inspirerende content. Van het bereiken van zorgprofessionals en eindgebruikers met informatie over (ontwikkeling van) onze producten tot zorgprogramma’s op het gebied van stoma-, continentie-, wond-, diabeteszorg, medische voeding, darmspoelen en mobiliteit. Of als het gaat om het informeren en inspireren van (potentiële) collega’s waarmee je MediReva als aantrekkelijke werkgever positioneert.

Wij zoeken een ervaren en stevige persoonlijkheid die zich herkent in het volgende beeld:

 • Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur op het gebied van multimedia, communicatie of journalistiek;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Een commerciële instelling en je hebt affiniteit met of kunt je goed inleven in de doelgroep;
 • Je kunt analytisch denken en lastige communicatievraagstukken oplossen;
 • Aantoonbare ervaring met het realiseren van on- en offline communicatiematerialen voor diverse doelgroepen (intern en extern) in commerciële omgeving of de zorg;
 • Ervaring met of kennis van arbeidsmarktcommunicatie is een pré;
 • Ervaren met o.a. SEO en socialmedia-trends die je kunt toepassen bij de productie van concrete content;
 • Ervaring met beeld-, videobewerking en productie;
 • Het goed kunnen omgaan met online tools zoals e-mailmarketing software, socialmedia-beheersystemen en een CMS is een flinke pré;
 • Conceptueel, creatief, accuraat en tekstueel erg sterk;
 • Planmatig kunnen werken.

Wat bieden wij jou?
MediReva is een gezond, trots en landelijk opererend familiebedrijf dat in 1979 is opgericht in Noorbeek met een diepgewortelde overtuiging: wij kunnen mensen met een medische aandoening of verminderde mobiliteit in staat stellen het maximale uit hun dag te halen. Klantbeleving en klanttevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers het allerbelangrijkst. Inmiddels gesitueerd in Maastricht, werken er bij de MediReva Groep ruim 400 gedreven professionals.

MediReva biedt je een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. Je krijgt volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. De organisatie is professioneel en tegelijkertijd informeel met een hoge mate van collegialiteit. Wij bieden je een uitdagende functie waarin je de mogelijkheid krijgt je talenten te benutten. En een marktconform salaris o.b.v. jouw werkervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een aanstelling van 32 – 40 uur per week.

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze functie? En denk je dat jij binnen MediReva op je plek bent? Reageer dan vóór 15 maart 2021 met jouw motivatie en CV en mail deze naar werken@medireva.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Lidewij van den Hoogen (HR-adviseur) op 06- 14 389 788. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig.