Heb jij een passie voor het communicatievak? En wil jij bovendien met jouw werk een waardevolle bijdrage leveren aan de gezondheid en vitaliteit van mensen? Bij MediReva kun je als communicatieprofessional al je kennis en creativiteit inzetten, zodat zowel jouw collega’s als onze klanten zoveel mogelijk uit hun dag kunnen halen.

Wat ga je doen?

Als communicatieadviseur ben je binnen de afdeling Marketing & Communicatie verantwoordelijk voor het adviseren van de organisatie op het gebied van zowel de interne als corporate communicatie.

Jouw inspanningen dragen bij aan het creëren van meer verbondenheid en betrokkenheid binnen de organisatie en aan het borgen van onze waardevolle familiecultuur. Jij begrijpt bovendien hoe belangrijk heldere, inspirerende en tijdige communicatie is voor het werkplezier van mensen. Daarnaast bouw je zichtbaar en voelbaar mee aan het versterken van het imago van MediReva.

Op corporate niveau zit o.a. arbeidsmarktcommunicatie en het versterken van het employer brand van MediReva in je takenpakket.
Samen met collega’s bepaal jij de communicatiestrategie en zorg je ervoor dat onze doelgroepen bij alles wat ze van ons zien, horen en lezen meteen een duidelijk beeld hebben wat van ons verwacht mag worden. Je hebt een duidelijke visie op hoe je tot effectieve communicatie komt en bent vervolgens in staat dit om te zetten naar doeltreffende communicatieacties.

Jij weet als geen andere hoe jij content moet creëren voor het informeren van diverse doelgroepen en creëert een consistent beeld, waarbij je ook gebruikmaakt van een omnichannel strategie.
Je adviseert de organisatie over het gebruik van de meest geschikte kanalen voor het bereiken van deze doelgroepen.

Kortom; Jij bent de communicatie-expert, die de boodschap van MediReva continu weet te vertalen naar pakkende en inspirerende content. En die alle trends en ontwikkelingen in de markt op de voet volgt.

Wij zoeken een ervaren en stevige persoonlijkheid die zich herkent in het volgende beeld:

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding op het gebied van communicatie, multimedia of journalistiek;
 • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Een resultaatgerichte instelling; je wilt weten wat jouw inspanningen opleveren;
 • Je kunt analytisch denken en lastige communicatievraagstukken oplossen;
 • Conceptueel, creatief, accuraat en tekstueel erg sterk;
 • Aantoonbare ervaring met het realiseren van on- en offline communicatiematerialen voor diverse doelgroepen (intern en extern) in een commerciële omgeving of de zorg;
 • Ervaring met of kennis van arbeidsmarktcommunicatie;
 • Ervaren met o.a. SEO en social media trends die je kunt toepassen bij de productie van concrete content;
 • Ervaring met (het begeleiden van) beeld-, videobewerking en productie;
 • Het goed kunnen omgaan met online tools zoals e-mailmarketing software, social media beheersystemen en een CMS is een flinke pré;
 • Planmatig kunnen werken.

Wat bieden wij jou?
MediReva biedt je een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan.  De organisatie is professioneel en tegelijkertijd informeel met een hoge mate van collegialiteit. Wij bieden je een uitdagende, fulltime functie (32-40 uur per week) waarin je de mogelijkheid krijgt je talenten te benutten en je continu te ontwikkelen. Hierbij hoort uiteraard een marktconform salaris dat ligt tussen de € 3000 en € 4750 bruto per maand, afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. Tenslotte biedt MediReva uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Geïnteresseerd?
Heeft bovenstaand je interesse gewekt? En denk je dat jij binnen MediReva helemaal op je plek bent? Verras ons dan vóór 25 juni 2021 met jouw motivatie en CV en mail deze naar werken@medireva.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op 29 en 30 juni 2021.
Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Kim Ackermans (Corporate Recruiter) op 06- 18722637.  Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig.