Ben jij een BIG geregistreerde verpleegkundige met kennis op het gebied van continentie-, diabetes, sondevoeding, stoma- en wondzorg?
Heb je een voorkeur voor een dynamische kantoorfunctie in plaats van de directe verpleegkundige zorg? Dan ben jij misschien wel de collega die we zoeken.

Hoe ziet jouw werkdag als binnendienst verpleegkundige eruit?

Als binnendienst verpleegkundige bij MediReva sta je voor kwaliteit, maatwerk, klantgerichtheid en een professionele aanpak. Onze missie: ´MediReva is er voor je!´ staat bij ons hoog ik het vaandel. Als binnendienst verpleegkundige sta je onze klanten professioneel en vanuit jouw expertise (telefonisch of digitaal) te woord. Je denkt mee en zoekt naar passende oplossingen ten behoeve van de zorgvraag. Hierin is het zoeken naar een goede balans tussen het leveren van goede zorg en het toepassen van ons beleid. Binnen dit beleid is er ruimte voor maatwerk.

Onder jouw werkzaamheden valt het onderhouden van contact met nieuwe en bestaande klanten of voorschrijvers om een intake af te nemen, te adviseren of het oplossen van een probleem met betrekking tor de medische hulpmiddelen die MediReva levert. Je verwerkt gegevens in het zorgdossier en voert aanvullende administratieve handelingen uit. Je geeft uitleg en levert specifieke vaardigheden van betreffende hulpmiddelen aan. Je signaleert en lost problemen op van de eerste en tweede lijn zorg en koppelt deze terug.  Hierbij handel je volgens de verpleegkundige standaard met de bijbehorende werkprocessen en richtlijnen van de organisatie. Je levert een bijdrage aan deskundigenbevordering van anderen rondom het doelmatig inzetten en leveren van medische hulpmiddelen. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van klachten wat betreft het materiaal. Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door interne training, literatuur en congressen.

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Je bent een diploma A-verpleegkundige, HBO-V verpleegkundige of gespecialiseerd verpleegkundige;
  • Je hebt affiniteit met continentie-, diabetes, sondevoeding, stoma- en wondzorg;
  • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige of specialistisch verpleegkundige;
  • Je beschikt over een positief kritische houding en actieve rol binnen het verpleegkundig team;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigenheden en sociale eigenschappen;
  • Wanneer je beschikt over goede computervaardigheden en de daarbij horende administratieve werkzaamheden is dit een pré.

Over MediReva

MediReva is een medisch speciaalzaak, die zorgt voor de levering van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen. Bij MediReva doen we ons werk met de grootst mogelijke aandacht en zorg. Nooit vergeten we dat we te maken hebben met mensen. Persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening is wat ons drijft. Klantenbeleving en klantentevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers dan ook het allerbelangrijkst. Met resultaat: in klanttevredenheidsonderzoeken scoort MediReva gemiddeld meer dan een 9. Een cijfer waar we trots op zijn!

Binnen MediReva is een team van 45 verpleegkundigen actief, verdeeld over de binnen- en buitendienst, die zich inzetten om een passende oplossing te vinden voor elk probleem, elke situatie. Elke medewerker heeft naast een algemene kennis van de zorgvraag een specialisatie op het gebied van hulpmiddelen continentie, diabetes, sondevoeding, stoma en/of wondzorg.

Wat bieden wij jou?

Je maakt deel uit van een professioneel en leuk team verpleegkundigen. Je  krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen in de kennisgebieden van onze klantvragen met bijbehorende specialisaties. Hierin bieden wij goede begeleiding. We bieden je een marktconform salaris tussen de €2750 en €4250 bruto per maand (fulltime basis), afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling en sportregeling.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Verras ons dan met jouw motivatiebrief en CV en mail deze uiterlijk 1 december 2021 naar Kim Ackermans (Corporate Recruiter) via werken@medireva.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.