Als binnendienst verpleegkundige bij MediReva sta je voor kwaliteit, maatwerk, klantgerichtheid en een professionele aanpak. Onze missie: ´MediReva is er voor je!´ staat bij ons hoog ik het vaandel. Als binnendienst verpleegkundige sta je onze klanten professioneel en vanuit jouw expertise (telefonisch of digitaal) te woord. Je denkt mee en zoekt naar een passende oplossing ten behoeve van de zorgvraag. Hierin is het zoeken naar een goede balans tussen het leveren van goede zorg en het toepassen van ons beleid. Binnen dit beleid is er ruimte voor maatwerk.

Ben jij een BIG-geregistreerde verpleegkundige met ervaring of specialisatie op het gebied van continentie-, diabetes, sondevoeding, stoma- en wondzorg? Wil je de directe verpleegkundige zorg verruilen voor een kantoorfunctie maar dan wel als verpleegkundige? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken:

Binnendienst Verpleegkundige
Standplaats Maastricht
24-40 uur per week

Wat ga je doen?

 • Onderhouden van contact met nieuwe/bestaande klanten of met de voorschrijver (telefonisch, digitaal) voor het afnemen van de intake, adviseren, oplossen van een probleem m.b.t. de medische hulpmiddelen die MediReva levert.
 • Verwerken van gegevens in het zorgdossier en aanvullende administratieve afhandeling.
 • Uitleg en aanleren van specifieke vaardigheden van betreffende hulpmiddelen.
 • Signaleren en oplossen van problemen en terugkoppeling van eerste- en tweedelijnszorg.
 • Handelt volgens de verpleegkundige standaard, werkprocessen en richtlijnen van de organisatie.
 • Levert een bijdrage aan deskundigheidsbevordering van anderen rondom het doelmatig inzetten van medische hulpmiddelen.
 • Klachtenafhandeling van materiaal.
 • Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen door interne training, bijscholing, literatuur en congressen.

Dit vragen wij

 • Diploma A-verpleegkundige, HBO-V verpleegkundige of gespecialiseerd verpleegkundige.
 • Affiniteit met continentie-, diabetes, sondevoeding, stoma- en wondzorg.
 • Minimaal 4 jaar werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige of specialistisch verpleegkundige.
 • Een positief kritische houding en actieve rol binnen het verpleegkundig team.
 • Goede communicatieve vaardigheden en sociale eigenschappen.
 • Ervaring met het gebruik van computer en de daarbij behorende administratieve werkzaamheden is een pre.

Dit zijn wij

MediReva is een gezond, landelijk opererend familiebedrijf dat in 1979 is opgericht in Noorbeek met een diep gewortelde overtuiging: wij kunnen mensen met een medische aandoening of verminderde mobiliteit in staat stellen het maximale uit hun dag te halen. Klantbeleving en klanttevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers het allerbelangrijkst. Inmiddels gesitueerd in Maastricht, werken er bij MediReva ruim 350 gedreven professionals.

Binnen MediReva is een team van 45 verpleegkundigen actief, verdeeld over een binnen- en buitendienst, die zich inzetten om voor elk probleem, elke situatie een veilige en passende oplossing te vinden. Elke medewerker heeft naast een algemene kennis van de zorgvraag een specialisatie op het gebied van hulpmiddelen continentie, diabetes, sondevoeding, stoma en/of wondzorg.

En dit bieden wij je
Je maakt deel uit van een professioneel en leuk team verpleegkundigen. Je gaat je ontwikkelingen in de kennisgebieden van onze klantvragen en bepaalde specialisaties. Hierin wordt je uitstekend begeleid. Voor de functie van binnendienst verpleegkundige bieden wij een marktconform salaris op basis van jouw werkervaring. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een aanstelling van minimaal 24 tot maximaal 40 uur per week.

Geïnteresseerd?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Angela Mullenders of Florence Smeets teamleiders van de binnendienst verpleegkundige via a.mullenders@medireva.nl of f.smeets@medireva.nl.

Heb je interesse in deze functie? Verras ons dan met jouw motivatie en CV en mail deze naar werken@medireva.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.