Wil jij écht iets kunnen betekenen in een klantgerichte omgeving en ben jij een echte allrounder op administratief gebied?  Dan ben jij misschien wel de Allround Administratief medewerker voor het organisatieonderdeel Revalidatie binnen MediReva die wij zoeken.

Allround Administratief medewerker
Standplaats Maastricht
(32-40 uur per week)

Functieomschrijving
Om zorgprofessionals bij te staan in hun werkzaamheden biedt MediReva de complete zorg rondom medische hulpmiddelen. Zo leveren en verhuren we hulpmiddelen, maar geven ook advies, verlenen onderhoud en inspectie én verzorgen het transport, reiniging en opslag.

Als Allround Administratief medewerker ben jij een echte allrounder in dit volledige administratieve proces dat onlosmakelijk verbonden is aan het logistieke proces van de medische hulpmiddelen.
Je vervult een administratieve back-office functie binnen een enthousiast team. Je zorgt ervoor dat orders zorgvuldig en gestructureerd afgewikkeld worden in het geautomatiseerde systeem (Navision). Je werkt nauw samen met je team om gezamenlijk bij te dragen aan een klantgerichte en foutloze dienstverlening. Kwaliteit- en resultaatgerichtheid zijn voor jou dan ook belangrijke kernwaarden.

Wat breng je mee?
Met jouw klantgerichte instelling ga je geen (interne) klantvraag uit de weg. Goed luisteren naar de klant of je collega en daarop passende acties uitzetten dat geeft je energie. Samen het gewenste resultaat behalen, dat is voor jou belangrijk. Door jouw verantwoordelijke en veerkrachtige houding probeer je iedere dag te gaan voor succes. Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht en kan goed samenwerken.

Wat we vragen

  • Een afgeronde MBO-4 opleiding;
  • Je kunt goed communiceren, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt kennis van Navision (pre);
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent overtuigend, resultaat- en klantgericht;
  • Je bent een teamspeler die ook goed zelfstandig kan opereren;
  • Je bent pro-actief en hebt geen 9-5 mentaliteit.

Over MediReva
MediReva is een gezond, landelijk opererend familiebedrijf dat in 1979 is opgericht in Noorbeek met een diep gewortelde overtuiging: wij kunnen mensen met een medische aandoening of verminderde mobiliteit in staat stellen het maximale uit hun dag te halen. Klantbeleving en klanttevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers het allerbelangrijkst. Inmiddels gesitueerd in Maastricht, werken er bij de MediReva Groep werken meer dan 350 gedreven professionals.
MediReva biedt je een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. Je krijgt volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. De organisatie is professioneel en tegelijkertijd informeel.

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze functie? Verras ons dan met jouw motivatie en CV en mail deze naar werken@medireva.nl. Wil je meer weten over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Danny Meerts (Teamleider Revalidatie) D.Meerts@medireva.nl. Jouw reactie voor deze vacature zien we graag tegemoet alvorens 6 februari 2020.