MediReva is voor de productgroep ‘continentie- en retentiezorg’ op zoek naar een accountmanager. In deze rol onderhoud je contact met zorgprofessionals in de regio Noord-Nederland (alles boven de lijn Arnhem-Rotterdam) en bouw je het zakelijke netwerk verder uit.

Hoe ziet jouw werkdag als regiomanager eruit?

Ons team van regiomanagers bestaat uit tien gedreven professionals die iedere dag nauw samenwerken met de afdeling marketing, binnendienst- en regioverpleegkundigen en klantenservice. In samenwerking worden er commerciële doelstellingen gerealiseerd en wordt er invulling gegeven aan de gemaakte afspraken.

Jouw netwerk bestaat uit zorgprofessionals; van ziekenhuizen en revalidatiecentra tot thuiszorgorganisaties. Je staat continu in contact met deze zorgprofessionals om contact te onderhouden en onze dienstverlening verder uit te bouwen. Hiernaast ben je eveneens verantwoordelijk voor acquisitie.

Je werkweek bestaat voor een groot gedeelte uit het bezoeken van klanten. Bijkomende werkzaamheden zijn vastlegging van klantbezoeken in het CRM-systeem en administratieve werkzaamheden die ervoor zorgdragen dat klanten digitaal patiënten kunnen aanmelden en de startpakketten kunnen registreren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar iemand die commercieel ingesteld is en beschikt over de volgende capaciteiten:

  • Je beschikt over HBO/HBO+ werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als account- of salesmanager
  • Je hebt affiniteit met de zorgsector en bij voorkeur medische hulpmiddelen;
  • Je bent sterk in relatiebeheer;
  • Je bent zelfsturend en communicatief sterk
  • Je bent woonachtig in Midden of Noord-Nederland
  • Je vindt het geen probleem om onderweg te zijn.

Wat bieden wij jou?

MediReva biedt een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier een eigen invulling aan te geven. We zijn een professioneel doch informeel bedrijf met een hoge mate van collegialiteit. Het betreft een uitdagende functie (36-40 uur) waarin je de mogelijkheid krijgt om je talenten te benutten. Je verdient een marktconform salaris tussen de €4750 en €6000 bruto per maand, afhankelijk van achtergrond en werkervaring. Tot slot biedt MediReva goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto en een pensioenregeling.

Geïnteresseerd?

Heeft bovenstaand je interesse gewekt? En denk je dat jij binnen MediReva helemaal op je plek bent? Verras ons dan vóór 1 november 2021 met jouw motivatie en CV en mail deze naar werken@medireva.nl.
Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Kim Ackermans (Corporate Recruiter) op 06- 18722637.  Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.