Ben jij handig met het installeren, configureren en onderhouden van de ICT-infrastructuur? Hebben Windows servers, Virtuele bureaubladen (Citrix) en Microsoft Exchange, geen geheimen voor je? Beschik je over een oplossingsgerichte houding en vermogen? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die we zoeken!

Wat ga je doen?

Als ICT-systeembeheerder heb je een actieve inbreng en daardoor ben je in staat om met vernieuwende ideeën de ICT-infrastructuur te optimaliseren en verbeteren. Wij willen samen met jou inzetten op het standaardiseren en automatiseren van al het herhaaldelijk werk. Met je analytisch vermogen en je sterke pragmatische vaardigheden ben je in staat om je werk gestructureerd en zeer zorgvuldig af te handelen.

Wat zoeken we?

Het is belangrijk dat je passie hebt voor je vak. Dat blijkt uit je enthousiasme en gedrevenheid die jouw maken tot een prettige collega in het team. Kennisdelen is hierbij ook van groot belang. Door een afgeronde MBO niv 4 opleiding en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie neem je al een hoop kennis mee.

Voor ons is kennis en ervaring van belang op het gebied van;

  • Windows Server 2012R2/2016/2019;
  • Domein netwerken (AD, DHCP, DNS, GPO, DFS, Print management, CA, WSUS);
  • Exchange Server 2016/365(Hybrid);
  • Microsoft Office 2016/365;
  • Microsoft Azure (Az-104 certificering is een pré);
  • VMware;
  • Virtuele werkplekken (Citrix) Apps & Desktops;
  • Ivanti Workspace en Automation;
  • Powershell is een grote pré;
  • MS-SQL en HelloID (Tools4Ever) is een pré.

Wat bieden wij jou?
MediReva biedt je een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan.  De organisatie is professioneel en tegelijkertijd informeel met een hoge mate van collegialiteit. Wij bieden je een uitdagende, fulltime functie waarin je de mogelijkheid krijgt je talenten te benutten en je continu te ontwikkelen. Hierbij hoort uiteraard een marktconform salaris dat ligt tussen de € 2750 en € 4250 bruto per maand, afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. Tenslotte biedt MediReva uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke pensioenregeling. Na een gedegen inwerkperiode behoort thuiswerken ook tot de opties.

Geïnteresseerd?
Heeft bovenstaand je interesse gewekt? En denk je dat jij binnen MediReva helemaal op je plek bent? Verras ons dan vóór donderdag 14 augustus 2021 met jouw motivatie en CV en mail deze naar werken@medireva.nl.
Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Kim Ackermans (Corporate Recruiter) op 06- 18722637.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig.