Vandaag maak ik mijn vertrek als CEO van de MediReva Groep bekend. Per 1 januari 2023 zal ik afscheid nemen van MediReva en alle collega’s. In de ruim 8,5 jaar die ik leiding heb mogen geven aan één van de mooiste bedrijven van Nederland (het mooiste bedrijf van Limburg is het zeker) heb ik MediReva zien groeien en bloeien.

 

MediReva is er voor je

Het was een groot privilege om, samen met alle geweldige collega’s, MediReva één van de meest toonaangevende spelers in de markt te mogen maken. Meer dan wie dan ook, wil ik alle enthousiaste medewerkers danken voor hun inzet en de manier waarop we iedere dag opnieuw het verschil maken voor onze klanten onder het motto ‘MediReva is er voor je’.

Alle zakelijke contacten wil ik graag hartelijk danken voor de samenwerking en het vertrouwen in de afgelopen jaren; we hebben samen een interessante en succesvolle weg afgelegd en de toekomst kent nog veel gezamenlijke uitdagingen in deze turbulente markt.

 

Toekomst

Sinds begin dit jaar maakt MediReva deel uit van de Asker Healthcare Group; een solide basis voor de verdere ontwikkeling van MediReva binnen de Nederlandse zorgmarkt. Een zorgmarkt die door de snel veranderende economische omstandigheden vraagt om een robuuste aanpak in de samenwerking tussen de Asker dochterondernemingen Bosman en MediReva. Namens Asker zal Pieter-Jan Jongeling mijn taken per 1 januari a.s. ad interim overnemen.

Mochten we elkaar de komende tijd niet meer persoonlijk spreken, dan wens ik iedereen via deze weg al het goeds voor de toekomst.

 

 

Hartelijke groet,

Paul Ummels

CEO MediReva Groep