Marketeer
  • Maastricht
  • 24-28 uur p/week
  • 3165 - 5015
Solliciteren

Marketeer

  • Maastricht
  • 24-28 uur p/week
  • 3165 - 5015

In het kort

Gaat jouw hart sneller kloppen van lead generatie? Wil jij je graag verder ontwikkelen als marketeer binnen een organisatie waarbij je echt van betekenis bent? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Als Marketeer ben je verantwoordelijk voor het volgen en analyseren van trends en ontwikkelingen in de markt waarin MediReva Revalidatie actief is en breng je wensen en behoeften van klanten in kaart. Op basis van jouw inzichten in het gedrag van (zorg)consumenten en -professionals bouw je mee aan het marketingbeleid, maak je jaarplannen en werk je aan succesvolle on- en offline campagnes. Jij bent in staat bent om de juiste boodschap met de juiste tone of voice neer te zetten via de communicatiemiddelen die je tot je beschikking hebt. Met de resultaten hiervan ga je vervolgens weer aan de slag. Verder ondersteun je bij interne communicatie aangelegenheden en coördineer je de samenwerking met onze vaste partner op het gebied van communicatie en graphic design. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van onze jaarlijkse events, voor zowel onze collega’s als onze klanten. Dit alles doe je primair voor het bedrijfsonderdeel MediReva Revalidatie waarbij je nauw samenwerkt met het MT en het Sales team. Daarnaast werk je nauw samen met het Marketing & Communicatie team van Bosman-MediReva.

 

Wat vragen wij?

• Afgeronde HBO-opleiding richting Marketing, Communicatie of Business studies;
• Je hebt al enige ervaring opgedaan op het gebied van SEO, Social media, content management en (web)redactie in een commerciële omgeving of in de zorg; 
• Je bent creatief en gaat accuraat te werk;
• Het goed kunnen omgaan met online tools zoals e-mailmarketing software, social media beheersystemen en een CMS is een flinke pré;
• Je kunt goed zelfstandig werken.

 

Wat bieden wij?

MediReva biedt je een werkomgeving waarin je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. De arbeidsvoorwaarden zijn passend en in lijn met de zwaarte van de functie. Wij bieden uitstekende secundaire voorwaarden aan, zoals een telefoon en laptop van de zaak. Daarnaast beschikken wij over een goede pensioenregeling, iedere dag gratis vers fruit in onze kantine en kun je sporten met korting.

 

 

Sollicitatie

Heeft bovenstaande vacature je interesse gewekt? Vul dan het sollicitatieformulier in, voorzien van je cv en motivatie. De sollicitatieprocedure bestaat uit een kennismakingsgesprek met Kim Ackermans, corporate recruiter en een collega van de afdeling marketing & communicatie, gevolgd door een eventueel vervolggesprek. Indien zowel jij als wij positief zijn maken we alles ver in orde en hopen we je snel als nieuwe collega welkom te heten.

 

 

Solliciteren
Vragen? Neem contact op met

Telefoon    06 187 22 637
E-mail    recruiterkim@medireva.nl