Ben jij een energieke, communicatieve leider en een verbinder? En word je er blij van om mensen een betere dag te bezorgen? Heb jij een duidelijke visie op het belang van professionele marketing en communicatie binnen organisaties en ken jij de kansen die technologie en innovatie bieden binnen deze discipline? Dan ben jij misschien wel de manager die wij zoeken voor deze mooie afdeling.

Wat ga je doen?

Als Manager Marketing en Communicatie ben je binnen MediReva eindverantwoordelijk voor alle marketing- en communicatieactiviteiten. Vanuit een passie voor het welzijn van mensen ga je aan de slag met het verder ontwikkelen van het marketing- en communicatieteam en met het realiseren van de ambitie van MediReva: het creëren van een excellente klantbeleving voor zowel eindgebruikers als zorgprofessionals en gezonde, duurzame groei. Met als ultiem doel: met onze producten en de juiste zorg mensen verder helpen in veerkracht en flexibiliteit en een rol spelen in preventie.

Samen met jouw team van 8 enthousiaste collega’s zie je zowel intern als extern kansen en signaleer je verbeterpunten. Jij bent de coach, de inspirerende leider voor het team. Jij begeleidt en ontwikkelt hen en zorgt er samen met hen voor dat zij hun persoonlijke doelstellingen en ontwikkeling realiseren. Daarnaast ligt jouw focus op de verdere ontwikkeling van de marketing- en communicatiestrategie voor de lange termijn, zowel richting de gebruikers van onze producten als de zorgprofessionals die voor MediReva kiezen. Maar ook de interne en corporate communicatie krijgt onder jouw eindverantwoordelijkheid verder vorm. Zo dragen de inspanningen van jou en jouw team bij aan het creëren van meer verbondenheid en betrokkenheid binnen de organisatie en aan het borgen van onze waardevolle familiecultuur.

Wat kenmerkt jou in deze rol?

Je bent een energieke, communicatieve leider en een verbinder. Je wordt er blij van om mensen een betere dag te bezorgen. Je begrijpt als geen ander hoe je een klant blij en loyaal maakt en hebt een groot verantwoordelijkheidsbesef. Die verantwoordelijkheid neem je zelf, maar geef je ook aan je team. Je hebt een duidelijke visie op technologie en innovatie binnen dit vakgebied en hoe deze een rol kunnen spelen in de toekomst van MediReva. Je bent op je best in een brede rol waarvan de kaders niet vastomlijnd zijn. Je voelt je dan ook thuis in een snelgroeiende en veranderende omgeving.

Wij zoeken een ervaren en stevige persoonlijkheid die zich herkent in het volgende beeld:

  • Je bent integer, gedreven en flexibel;
  • WO werk- en denkniveau, aangevuld met 5-10 jaar ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie;
  • Je bent een strategisch denker, creatief, analytisch sterk en resultaatgericht;
  • Vanuit jouw oprechte interesse in mensen en organisaties, ben jij een inspirerende, motiverende en coachende leidinggevende;
  • Affiniteit met de sector waarin MediReva actief is, is een pré;
  • Ervaring met het implementeren en inrichten van Marketing Automation is een pré;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

 

Wat bieden wij jou?

MediReva biedt je een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. Je krijgt volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. De organisatie is professioneel en tegelijkertijd informeel met een hoge mate van collegialiteit. Wij bieden je een uitdagende functie waarin je de mogelijkheid krijgt je talenten te benutten. Hierbij hoort uiteraard een marktconform salaris afhankelijk van jouw achtergrond en werkervaring. Tenslotte biedt MediReva uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke pensioenregeling. In deze rol kun je deels vanuit huis werken, maar ben je ook regelmatig op het hoofdkantoor in Maastricht.

Geïnteresseerd?

Heeft bovenstaand je interesse gewekt? En denk je dat jij binnen MediReva helemaal op je plek bent? Verras ons dan vóór 22 augustus 2021 met jouw motivatie en CV en mail deze naar werken@medireva.nl. De eerste gesprekken worden gepland in de week van 13 september 2021.

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Kim Ackermans (Corporate Recruiter) op 06- 18722637.  Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig.