Houd jij van een uitdaging, schuw je verandering niet en ben je proactief en zelfstandig? Dan ben jij misschien wel de Operationeel Inkoper die wij zoeken. Op korte termijn zoekt MediReva een:

Operationeel Inkoper
Standplaats: Gronsveld

Wat ga je doen?
Als Operationeel Inkoper ben je de spin in het web binnen het bedrijf met betrekking tot de medische hulpmiddelen. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het inkoopbeleid dat marktgericht is, gericht op assortimentsanalyse en stroomlijning, rendement en beschikbaarheid van deze producten. Je zorgt voor optimale prijs- en levercondities in samenwerking met leveranciers en draagt zorg voor contractering en vastlegging. Daarnaast zorg je samen met je collega’s voor een tijdige en correcte uitvoering van de operationele processen.

Wat breng je mee?
Met jouw ondernemende en proactieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg. Je haalt voldoening uit het samenwerken met interne klanten en leveranciers en durft daar ook een proactieve rol in te nemen. Je bent een sterke persoonlijkheid, communicatief vaardig, resultaatgericht en onafhankelijk. Je maakt gemakkelijk contact en hebt ervaring met administratieve verwerking van data in een digitaal systeem.

Wij zoeken naar een kandidaat die voldoet aan de volgende functie-eisen:

  • Een hbo werk- en denkniveau, voorkeur in een commerciële richting;
  • Kennis van de medische hulpmiddelenmarkt en minimaal 3 -5 jaar relevante inkoopervaring;
  • Goede analytische en communicatieve vaardigheden, kortom een uitstekende onderhandelaar met aantoonbare ervaring;
  • Teamspeler die ook zelfstandig kan werken (bijv. bij onderhandelingen);
  • Brengt structuur aan en is organisatorisch sterk;
  • Ervaring met het vormgeven van proces- en systeemveranderingen;
  • Bij voorkeur ervaring met diverse ERP (Navision, Slimstock) systemen.

Wat bieden wij jou?
MediReva is een gezond, landelijk opererend familiebedrijf dat in 1979 is opgericht in Noorbeek met een diep gewortelde overtuiging: wij kunnen mensen met een medische aandoening of verminderde mobiliteit in staat stellen het maximale uit hun dag te halen. Klantbeleving en klanttevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers het allerbelangrijkst. Inmiddels gesitueerd in Maastricht, werken er bij de MediReva Groep ruim 350 gedreven professionals. Wij bieden een marktconform salaris o.b.v. jouw werkervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

MediReva bied je een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. Je krijgt volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. De organisatie is professioneel en tegelijkertijd informeel met een hoge mate van collegialiteit. Wij bieden je een uitdagende en boeiende functie waarin je de mogelijkheid krijgt je talenten te benutten.

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend in lijn met de zwaarte van de functie. Wij bieden een marktconform salaris o.b.v. jouw werkervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een aanstelling van 32 – 40 uur per week.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Verras ons dan met jouw motivatie en CV en mail deze werken@medireva.nl.

Wil je meer weten over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Raymond Leenders via R.Leenders@medireva.nl.