HR Adviseur
 • Eindhoven
 • 32 uur p/week
 • 3 tot 5 jaar ervaring
 • 2994 - 4382
Solliciteren

HR Adviseur

 • Eindhoven
 • 32 uur p/week
 • 3 tot 5 jaar ervaring
 • 2994 - 4382

In het kort

Als HR Adviseur bij Bosman-MediReva ben jij de brug tussen teamleiders en medewerkers door collega’s te adviseren in operationele HR vraagstukken, arbeidswetgeving en het toepassen van HR-beleid. Ben jij gepassioneerd over het ontwikkelen van mensen en het versterken van onze HR-organisatie? Dan is dit jouw kans om een impact te maken en bij te dragen aan de groei van ons team.

 

Wat ga je doen?

Als HR Adviseur bij Bosman-MediReva ben je een essentieel onderdeel van ons HR-team, waar je samenwerkt met HR Business Partners, Recruiters en andere HR Adviseurs. Met jouw bijdrage zorgen we voor een optimale HR-dienstverlening binnen onze organisaties, een soepel verloop van diverse HR-processen en dragen we daarmee bij aan het welzijn en succes van onze medewerkers.  Samen streven we naar het behalen van onze team- en organisatiedoelstellingen.

In het dagelijkse werk adviseer je teamleiders en de medewerkers over operationele HR-vraagstukken, de toepassing van HR-beleid, de verschillende HR-instrumenten, onze bedrijfsreglementen en de arbeidswetgeving. Daarnaast speel je een actieve en adviserende rol bij de professionele ontwikkeling van onze medewerkers en de samenwerking in de verschillende teams.

Je adviseert bij vraagstukken rondom arbeidsverhoudingen, conflicten en verzuim casuïstiek. Door het signaleren van mogelijkheden om het HR- en organisatiebeleid verder te optimaliseren draag je bij aan een positieve werkomgeving.

Ten slotte neem je deel aan HR-projecten en verzorg je diverse administratieve werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat de dienstverlening soepel verloopt.

We zijn op zoek naar een enthousiaste teamspeler die zich comfortabel voelt in een omgeving die voortdurend in beweging is. Als jij graag bijdraagt aan verandering en innovatie, dan ben jij onze ideale kandidaat. 

 

Wat vragen wij?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare HR-rol;
 • Kennis van arbeidswetgeving, HR-processen en -procedures;
 • Ervaring met AFAS is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent 28 tot 32 uur per week beschikbaar.

 

Wat bieden wij?

Bij Bosman-MediReva streven we ernaar een werkomgeving te creëren waarin je de vrijheid hebt om kansen te signaleren en jouw visie wordt gewaardeerd. We hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en bieden een marktconform salaris tot een max van € 4.382,00 afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Daarnaast voorzien we in uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals aantrekkelijke kortingen op sportactiviteiten en een solide pensioenregeling. Bovendien staat er dagelijks vers fruit en heerlijke soep voor je klaar in onze bedrijfskantine.

In 2015 heeft Bosman een overname ondergaan door de Asker Healthcare Group, en in 2022 heeft de Asker Healthcare Group MediReva overgenomen. Sinds februari 2023 zijn Bosman en MediReva nauw met elkaar verbonden en werken ze intensief samen op verschillende vlakken. Deze samenwerking heeft geleid tot de bundeling van de HR-teams van Bosman en MediReva, die nu als één team opereren om zowel ons eigen team als de organisatie verder te ontwikkelen.

Ons HR-team is verdeeld over twee locaties in Maastricht en Eindhoven. We hebben in totaal 4 HR Business Partners, 2 HR adviseurs, 5 Corporate Recruiters, 3 medewerkers van de HR Servicedesk en 1 HR-projectmanager binnen ons enthousiaste team, onder leiding van HR Manager Kim van Melick.

 

Sollicitatie

Als jij enthousiast wordt van het ondersteunen van collega’s en beschikt over de vereiste kwalificaties, nodigen wij je van harte uit om je cv en motivatiebrief te sturen via het sollicitatieformulier. Als we net zo enthousiast zijn als jij, nodigen we je graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek met Oscar Scipio, Teamleider HR Servicedesk, en een collega uit ons team. Bij een positieve eerste ontmoeting volgt er een vervolggesprek. Als alle partijen na dit gesprek nog steeds positief zijn, stellen we een arbeidsvoorwaardelijk voorstel op en hopen we je snel als nieuwe collega te verwelkomen.

Solliciteren
Vragen? Neem contact op met

Telefoon    06 187 22 637
E-mail    recruiterkim@medireva.nl