In verband met de groei van ons commerciële team is MediReva op korte termijn op zoek naar een:

Hoofd Sales

Wat ga je doen?
In deze nieuwe functie ben je primair verantwoordelijk voor de prestaties en het aansturen van het salesteam. Dit team bestaat momenteel uit 11 ervaren en gedreven regiomanagers verdeeld over de aandachtsgebieden stoma-, continentie-, wond- en diabeteszorg, medische voeding en darmspoelen.

Samen met jouw team werk je iedere dag aan het realiseren van onze ambitieuze commerciële doelstellingen; kwantitatieve én kwalitatieve groei en het verhogen van de klantloyaliteit en -tevredenheid van de zorgprofessionals die voor MediReva kiezen. Onder zorgprofessionals heeft MediReva een Net Promotor Score (NPS) van 52,2. Een waardering waar wij erg trots op zijn. In alles dat wij doen streven wij na om klanten ‘MediReva is er voor je’ te laten ervaren.

Als Hoofd Sales ben je verantwoordelijk voor de salesstrategie. Op basis hiervan stel je samen met het salesteam de jaarlijkse salesplannen op. Bij de totstandkoming en uitvoering daarvan werk je nauw samen met de collega’s van de afdelingen Marketing, Contract Management, Data Analyse en Inkoop. Je monitort de voortgang en resultaten van de salesactiviteiten en coacht je teamleden bij het realiseren van hun persoonlijke doelstellingen en ontwikkeling. Daarnaast behoort new business development ook tot jouw verantwoordelijkheden.

Je kunt werken vanuit thuis, bent regelmatig op ons hoofdkantoor in Maastricht en reist door het land voor meetings met de regiomanagers, klanten, fabrikanten en andere stakeholders. Je rapporteert aan de Commercieel Manager.

Wij zoeken een ervaren Hoofd Sales die voldoet aan de volgende eisen: 

  • HBO werk- en denkniveau;
  • minimaal 5 – 10 jaar ervaring in soortgelijke, leidinggevende functie waarin je aantoonbaar succesvol bent geweest;
  • energieke, pragmatische teamspeler die denkt in mogelijkheden;
  • kennis van en affiniteit met gezondheidszorg, ervaring in de branche is een pré;
  • sterke analytische, communicatieve en coachingsvaardigheden;
  • klantgericht en resultaatgericht;
  • ervaring met CRM en managementrapportages.

Wat bieden we jou?
MediReva is een gezond, trots en landelijk opererend familiebedrijf dat in 1979 is opgericht in Noorbeek met een diep gewortelde overtuiging: wij kunnen mensen met een medische aandoening of verminderde mobiliteit in staat stellen het maximale uit hun dag te halen. Klantbeleving en klanttevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers het allerbelangrijkst. Inmiddels gesitueerd in Maastricht, werken er bij de MediReva Groep ruim 350 gedreven professionals.

MediReva biedt je een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. Je krijgt volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. De organisatie is professioneel en tegelijkertijd informeel met een hoge mate van collegialiteit. Wij bieden je een uitdagende en boeiende functie waarin je de mogelijkheid krijgt je talenten te benutten.

Wij bieden een marktconform salaris o.b.v. jouw werkervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een aanstelling van 32 – 40 uur per week.

Geïnteresseerd?
Denk je dat jij bij MediReva het verschil kunt maken? Reageer dan vóór 11 februari 2020 met jouw motivatie en cv. MediReva wordt bij deze werving begeleid door Delfin Executives. Heb je nog vragen over de vacature en/of de procedure? Neem dan contact op met Elise Lansu, via e.lansu@delfin.eu of 06-23 90 9009.
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Lees de volledige vacature op de website van Delfin Executive via: delfin.eu/vacature/manager-sales/