Dagelijks prikken voor patiënten met diabetes type 2 wordt binnenkort overbodig dankzij GlucoTrack®. Deze nieuwe manier van testen bestaat uit een ontvanger en een clip met drie sensoren die je op de oorlel plaatst. De oorclip meet je glucosewaarde die je kunt aflezen op de ontvanger. 

De GlucoTrack® neemt obstakels van glucosemonitoring weg en helpt therapietrouw te verbeteren.

GlucoTrack® maakt dagelijkse controle van glucosewaarden toegankelijker en inzichtelijker:

 • Pijnvrij, naaldloos
  Geen lancetten, geen strips, geen huidirritaties
 • Eenvoudig in gebruik, makkelijk uit te leggen
  Kleuren touchscreen met grote cijfers en gesproken resultaten
 • Verplicht handen wassen overbodig
  GlucoTrack® neemt een van de meest voorkomende foutmeldingen van invasieve bloedglucosemonitoring weg
 • Glucose meten op ieder gewenst moment
  Patiënten kunnen hun glucosewaarden ongelimiteerd bepalen
 • Betere voorlichting
  GlucoTrack® geeft meer inzicht in de impact van voedselinname, leert de patiënt glucoseprofielen te herkennen en geeft een geschatte HbA1c
 • Geeft de controle terug aan de patiënt
  Regelmatig snel en eenvoudig testen geeft patiënten meer zelfvertrouwen en motiveert gezonder te leven

GlucoTrack® is nog niet verkrijgbaar in Nederland. Wil je
op de hoogte blijven van deze nieuwe ontwikkeling,  vul dan onderstaand contactformulier zodat we je meer informatie kunnen sturen.

  Aanvraag informatie GlucoTrack®  • Ja, MediReva mag mij op de hoogte houden van nieuws, producten, diensten en evenementen per e-mail.
  • MediReva gebruikt je persoonlijke gegevens voor het versturen van de door jou gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. Als je bovenstaande optie hebt gekozen, gebruiken wij je gegevens voor marketingdoeleinden. Je kunt je op elk gewenst moment eenvoudig afmelden.

  Samen zorgen voor gezondheid
  Als MediReva willen we omdenken in de zorg stimuleren. Niet kijken naar de beperkingen en de ziekte, maar inzoomen op de mogelijkheden aan de voorkant om preventief te kunnen handelen. In toenemende mate zijn dat slimme meters, wearables en andere nieuwe technologieën die mensen helpen te leven met ziekte en aandoeningen en ondersteunen bij een gezondere leefstijl. Het ‘zorgen voor’ van vroeger is veranderd in ‘zorgen dat’. Meer weten over van ziek-zijn naar wel-zijn? Kijk dan op onze omdenkpagina voor meer informatie.