Diabetes

Diabetesbenodigdheden

MediReva beschikt over het totale scala aan diabetesbenodigdheden die voor diabetici onmisbaar zijn. Naast de materialen die nodig zijn om een zelfcontrole uit te voeren, zijn wij gespecialiseerd in het leveren van insulinepompbenodigdheden.

Jean-Paul Coumans

Adviseur

Wanneer u specifieke vragen over uw hulpmiddelen of aandoeningen heeft, bespreken we samen met u welke hulpmiddelen het beste aansluiten bij uw behoeftes en wensen.

Lees meer

Andere productgroepen

Diabetestestmaterialen

Om de bloedsuikerwaarde te kunnen meten, heeft u testmaterialen nodig. MediReva levert alle diabetestestmaterialen, zoals lancetten, prikpennen, teststrips en bloedglucosemeters.

Hulpmiddelen
voor toediening insuline

Om insuline te kunnen toedienen, levert MediReva alle benodigde hulpmiddelen, zoals navulbare insulinepennen, naalden, pomptoebehoren, infusiesets en batterijen.

Serviceproducten

In verband met de vergoeding van uw hulpmiddelen, werkt MediReva met aanvraag machtigingen die door uw behandelend arts of verpleegkundige zijn verstrekt. De afhandeling van de rekening verwerken wij vlot via uw zorgverzekeraar.

Een aantal praktische hulpmiddelen, zoals naaldencontainers, batterijen en diabetesdagboekjes, worden door uw zorgverzekeraar niet vergoed. Als service biedt MediReva u die materialen gratis aan.