Uw beste hulpmiddelen
zijn onze mensen

en onze bestelApp

  Bestel online en maak kans op één van de vele prijzen!

Ervaar het gemak van online bestellen en maak kans op een weekendje Maastricht voor 2 personen of één van de andere mooie prijzen.
Bestel in april, mei of juni 2017 online via website of app en u maakt kans op één van de 68 prijzen die we in juli 2017 verloten onder alle klanten die online hebben besteld.

  Installeer de bestelApp op uw smartphone of tablet.

2x Weekendje Maastricht t.w.v. € 220,-

Overnachting inclusief ontbijt in Kaboom Hotel Maastricht voor 2 personen met privé rondleiding door Maastricht.

4x Omron M6 Bloeddrukmeter t.w.v. € 114,95

Heel eenvoudig volautomatisch uw bloeddruk opmeten. De bloeddrukgegevens worden opgeslagen en kan een weekgemiddelde weergeven.

2x Silvana Support kussen t.w.v. € 99,-

Hoge kwaliteit kussen voor een goede nachtrust. Zorgt voor een normale zachte ondersteuning.

2x Hartslag Horloge t.w.v. € 76,95

Voorzien van vingersensoren en een gesloten meetcircuit voor een nauwkeurige polsmeting; met activiteitsensor.

3x Voetenbad t.w.v. € 66,95

Optimale ontspanning door middel van vibrerende massage, bubbelmassage, rustgevend infrarood lichtveld en uitneembare rollers voor reflexzone massage.

4x Thermometer t.w.v. € 64,95

De contactloze oorthermometer is voorzien van infrarood technologie en meet in één seconde, de temperatuur. Voorzien van koortsalarm, hygiënisch en veilig in gebruik.

4x Radiografisch klok t.w.v. € 49,95

Eenvoudige tijdsoriëntatie en temperatuurweergave. Geschreven weekdag (instelbaar in meerdere talen), tijd- en datumvermelding, alarmtijden in te stellen en snoozefunctie. Zowel op te hangen als neer te zetten.

4x Medisana Weegschaal t.w.v. € 39,89

Digitale weegschaal met groot, goed leesbaar LCD-display met achtergrondverlichting en handige ‘step-on’-inschakeling. Vier sensoren zorgen voor nauwkeurige meetresultaten.

3x Warmtedeken t.w.v. € 34,90

Elektrische onderdeken om het gehele lichaam zacht te verwarmen en te ontspannen. Temperatuurregelaar met 2 standen. Afmetingen ca. 150 x 80 cm.

20x EHBO Kit t.w.v. € 19,95

Zeer uitgebreide maar toch compacte EHBO Kit bevat verschillende verbandmiddelen en EHBO-materialen. De tas is zeer geschikt om mee op reis te nemen, thuis te bewaren of in de auto op te bergen.

20x Medisana Mini massageapparaat t.w.v. €14,95

Weldadige en doorbloedingsstimulerende vibratiemassage met vier ergonomisch geplaatst massage koppen. Ideaal voor thuis en onderweg.